Cea mai des intalnita afirmatie pe care am auzit-o la cele care mi-au trecut pragul cabinetului, a fost: ”Cand ai sani, altfel se aseaza o bluza sau o rochie!”. Cred ca aceasta replica ati auzit-o si voi de multe ori in cadrul diverselor discutii la o cafea si nu numai :). Nu am sa aprob si nici nu am sa dezaprob afirmatia de mai sus, cred insa cu tarie ca nu putem generaliza.

Marimea bustului conteaza pentru fiecare femeie, in mod diferit si cu siguranta trebuie sa iti doresti cu adevarat acest lucru si mai ales, alegerile pe care le faci sa iti aduca multumire.

Marirea bustului este o interventie chirurgicala, si nu un tratament cosmetic, în consecinta trebuie tratata ca atare. Responsabilitatea si asumarea, discutiile in prealabil cu medicul specialist si mai ales, realizarea unei liste unde sa va notati intrebarile pe care le aveti in legatura cu interventia pe care v-o doriti, sunt factori importanti in tot ceea ce inseamna reusita unei operatii din toate punctele de vedere, nu numai din punct de vedere al actului medical. O interventie estetica este o reusita, in momentul in care la final, pacientul este sanatos, multumit si fericit.

O interventie chirurgicala estetica, trebuie sa imbunatateasca calitatea vietii, sa creasca increderea in sine. Pentru cele mai multe paciente, schimbarea in bine s-a produs in momentul in care s-au privit in oglinda, iar posibilitatea de a purta o rochie decoltata sau costumul de baie preferat, le-a dat o stare incredibila.

Ca tot am mentionat de piesa de rezistenta nelipsita din garderoba oricarei femei – costumul de baie, vreau sa va aduc la cunostinta sau sa va reamintesc ca, nu este recomandat ca in perioada imediata unei interventii chirurgicale sa va expuneti la soare. Nu ignorati recomandarile medicului dvs. daca ati fost supusi unei interventi chirurgicale.

Perioada si calitatea recuperarii sunt direct proportionale cu constientizarea si responsabilitatea pacientului, care intelege si respecta ce are si ce nu are voie sa faca post operator.

Nu uitati, frumusetea vine din interior si bucuriile din lucruri marunte care fac diferenta!