Primavara este un sezon mult asteptat pentru vremea calduroasa, insa este si o perioada in care trebuie sa avem mai multa grija de pielea noastra. Praful din atmosfera, vantul si soarele prea puternic ne pot afecta tenul si necesita un plus de atentie din partea noastra. Ingrijirea pe timpul sezonului cald ar trebui sa fie o prioritate, dar o putem integra in activitatile zilnice prin gesturi mici:

  1. Hidratare. Obiceiul de a bea apa este deosebit de important pe timpul sezunului cald, precum si de a consuma legume si fructe proaspete, pentru un plus de vitamine. In ceea ce priveste strict hidratarea tenului, putem apela la serumuri usoare, lotiuni tonice pentru fata fara alcool si creme speciale pentru hidratare.
  2. Expunerea la soare este recomandata la anumite ore, dar chiar si cand le respectam, avem nevoie de protectie. Putem apela la accesorii, precum palarii sau ochelari de soare, pe langa produsele de ingrijire. Acestea trebuie alese cu grija, in functie de ten, gradul de expunere la soare si activitatile pe care le alegem.
  3. Alegerea unui machiaj Pentru o ingrijire eficienta, putem apela la produse ce hidrateaza pielea, special concepute pentru sezonul cald, astfel incat sa protejeze impotriva razelor UV.
  4. O metoda usoara de revitalizare a pielii o reprezinta mezoterapia, ce regenereaza celulele, hraneste si hidrateaza tenul de la prima sedinta. De asemenea, reduce riduriile, micsoreaza porii si estompeaza cearcanele, ajutandu-te sa te simti bine in pielea ta chiar si fara machiaj.