Increderea si iubirea de sine au fost subiecte puternic dezbatute in ultimul an. Fie ca vorbim despre increderea in fortele proprii, increderea de a fi voi insiva, de a adopta stiluri noi sau increderea in deciziile pe care le luati, reprezinta un obicei sanatos pe care incercam sa-l introducem in viata de zi cu zi.

Si pentru ca increderea in propriile decizi poate insemna si asumarea unor lucruri pe care ni le dorim sau le facem, fara sa ne confruntam cu parerile celor din jur, voi vorbi putin despre interventiile chirurgicale. Oamenii au devenit mai deschisi in privinta acestui subiect, o operatie estetica nu mai este indelung negata si ascunsa, asa cum se intampla in trecut, ba mai mult, suntem tot mai asumati cand vine vorba despre deciziile ce ne influenteaza viata. Vorbind despre propriile experiente, multe persoane le-au dat curaj celor din jur care se confruntau cu anumite complexe sa ia o decizie pentru ei, pe care sa aiba curajul s-o expuna in fata lumii. Increderea de a face ce este mai important pentru tine si ceea ce-ti doresti este de admirat.

Ma bucur sa vad ca acest domeniu nu mai este un tabu si ca am ajuns intr-un moment in care increderea de sine si iubirea sunt mai importante decat opiniile celor din jur.