Un an nou, un deceniu nou-nout la orizont, planuri, obiective, rezolutii. Asa am inceput 2020, asa ne spun si specialistii in psihologie si dezvoltare personala ca trebuie sa facem…sa avem intotdeauna un plan, un obiectiv clar definit pentru noi insine si sa incepem sa lucram la el.

Acest lucru ne ajuta sa ne pastram tineri, atat psihic cat si fizic, si ne aduce in final bucuria reusitei cand  ajungem sa il ducem la bun sfarsit.

Tu ti-ai facut lista de dorinte pentru noul an/deceniu? Mai multe calatorii, mai mult timp petrecut cu cei dragi, momente de relaxare si meditatie, sport, un stil de viata sanatos…sunt obiective care se regasesc negresit pe lista de dorinte a multora dintre noi. Dar nu este deloc surprinzator ca printre planurile si rezolutiile de inceput de an se afla si unele care au legatura cu chirurgia estetica. Si acest lucru nu poate fi decat imbucurator.

Pentru un chirurg estetician, faptul ca tot mai multe persoane constientizeaza importanta pe care o interventie estetica o poate avea, nu poate fi decat imbucurator. Intr-un fel sau altul, chirurgul estetician iti poate schimba viata in bine si cum sa nu fie acest lucru motiv de bucurie.

Dacă una dintre rezoluțiile pentru 2020 este să arăți cât mai bine, să te redefinești, să reîntinerești și să debordezi de încredere în tine, operațiile estetice pot avea un rol important acum.

Pacientii care aleg interventiile estetice pentru a-si indeplini rezolutile stabilite la inceput de an, apeleaza de regulăa la aceste proceduri pentru a corecta ceva ce a reprezentat o sursa de disconfort, mult timp. De aceea, sunt anumite proceduri care raman la fel de populare, de la un an la altul. Printre acestea se numara:

➡Vibrolipoaspiratia, procedura prin care este eliminata grasimea din zonele cu probleme, o tehnica relativ noua si inovatoare care ofera cele mai bune rezultate.

➡ Abdominoplastia, metoda chirurgicala prin care se indepartează excesul de piele si grasime din regiunea mijlocie si inferioara a abdomenului.

➡ Total Body Lifting, o procedura cu rezultate spectaculoase pentru pacientii care au suferit o pierdere masiva in greutate ca urmare a unei diete mai drastice sau a unei intervenyii chirurgicale bariatrice.

In final, am sa va dezvalui si o rezolutie care negresit se afla, an de an, pe lista personala. Imi doresc ca si in 2020 sa pot sa schimb in bine cat mai multe vieti, sa readuc increderea si zambetul pe chipul pacientilor mei. Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa ne apucam de treaba si sa lucram in fiecare zi, la planul nostru.

Sa ne auzim cu bine si cu obiective implinite si in acest an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *