Pentru multe persoane, partea superioara a picioarelor devine o zona cu probleme pe masura ce inainteaza in varsta, in timp ce altele descopera ca regiunea coapselor ramane neschimbata prin dieta si sport dupa o scadere mare in greutate.

Celulele de grasime, celulita si excesul de piele sunt cele care provoaca probleme inestetice dar si o stare de disconfort. Persoanele care intampina aceste probleme in zona coapselor au un aspect general mai masiv, par mai imbatranite si mai putin slabe decat sunt cu adevarat. Pielea lasata de pe coapse ajunge sa provoace si nelinisti la nivel emotional, distrugand incet, dar sigur, stima de sine si aprecierea fata de propria persoana.

Si  in acest caz, ce este de facut?

In timp unii reusesc sa atinga rezultatele dorite prin sport si o dieta sanatoasa, pentru altii este imposibil sa isi tonifieze macar putin zona coapselor.

Din fericire, chirurgia estetica ofera solutia ideala: liftingul de coapse. Subtierea coapselor este o metoda excelenta pentru picioare mai suple si mai frumoase.  Aceasta procedura este in special utila celor care cu exces de piele ca urmare a unei slabiri masive in greutate. Liftingul de coapse presupune indepartarea excesului de piele, a grasimii si tesutului pentru a tonifia si redefini zona superioara a picioarelor.

Prin cel mai inovatoare tehnici permise de chirurigia plastica, procedura este personalizata in functie de nevoile specifice ale fiecarui pacient in parte.

Care sunt beneficiile liftingului de coapse:

Mai multe despre beneficiile liftingului de coapse si despre modul in care decurge interventia vom discuta in cadrul primei consultatii. Pentru programari va invit sa folositi datele de contact de mai jos:

CONTACT

Dr. Silvia Stanculescu

Telefon:

0722 392 382

sau scrieți un email:

contact@silvia.openweb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *