Lifting mamar, implanturi sau ambele – dilema multor femei inainte de a ajunge in cabinetul chirurgului estetician.

Odata cu trecerea timpului, corpul femeii se schimba. Cu atat mai mult atunci cand intervin si sarcina, alaptarea si fluctuatiile in greutate. Sanii isi pierd fermitatea si aspectul tanar si incep sa se lase. Prin aceste schimbari nu trec doar femeile cu sanii mari, ci si cele care au avut intotdeauna sani de dimensiuni mici.

Atunci cand trebuie sa te decizi daca iti doresti lifting mamar sau augmentare, ori vrei sa faci ambele interventii sunt cativa factori pe care trebuie sa ii iei in calcul. Cele mai importante trei aspecte pe care sa le iei in considerare sunt pozitionarea sfarcurilor, dorinta ta pentru sani mai plini si marimea pe care doresti sa o aiba acestia. O combinatie intre aceste trei obiective ar trebui sa te ajute sa iei decizia potrivita.

Pozitia sfarcurilor – daca atunci cand te privesti in oglinda vezi ca sfarcurile sunt indreptate in jos sau depasesc pliul sanului, te poti considera o buna candidata pentru liftingul mamar.  

Volumul – acesta se refera la cat de rotunzi si plini arata sanii. Pierderea in greutate poate face sanii sa arate plati sau prea mici. Varsta, sarcina si alaptarea pot duce la marirea sanilor, care dupa o perioada isi vor pierde volumul. In aceasta situatie, implantul poate reda volumul sanilor, imbunatatind in acelasi timp forma.

Marimea sanilor – sunt multe motive care le fac pe femei sa fie nemultumite de marimea sanilor. Unele isi doresc sani mai mari, altele poate vor sa corecteze anumite asimetrii. In timpul consultatiei, vei primi toate informatiile de care ai nevoie referitoare la optiunile de implant mamar disponibile.

Augmentarea mamara si lifting, intr-o singura procedura

Multe paciente aleg sa combine augmentarea mamara cu liftingul, intr-o singura procedura. Avantajele sunt obtinerea aspectului dorit mult mai repede, un cost mai mic pentru ambele interventii si mai putin timp pentru recuperare. Totusi, nu este nicio problema daca alegi sa faci un lifting mamar la cativa ani dupa ce ai facut augmentare mamara.

CONTACT

Dr. Silvia Stanculescu

Telefon:

0722 392 382

sau scrieți un email:

contact@silvia.openweb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *