Frumusetea ochilor nu depinde de culoare pe care o au, ci de privirea pe care ti-o ofera. Dar ce faci atunci cand varsta sau factorul genetic, fac sa dispara stralucirea si tineretea din privire si mai mult decat atat te impiedica sa mai vezi la fel de bine ca pana acum. Blefaroplastia este o procedura obisnuita care te poate ajuta sa iti recapeti aceste calitati si sa imbunatatesti zona ochilor din punct de vedere estetic. Este o interventie de reintinerire ce va face sa para ca ai dat timpul inapoi cu cel putin 15 ani. Si mai are o serie de beneficii surprinzatatoare:

#Imbunatateste vederea

In cazul pleoapelor extrem de cazute, imbunatatirea vederii poate fi un motiv suficient de puternic pentru a apela la blefaroplastie. Este posibil ca pacientii sa opteze in primul rand la aceasta interventie din considerente estetice, fara sa realizeze ce impact major il are si asupra calitatii vederii.

#Scapi de ridurile de pe frunte

Atunci cand pleoapele sunt cazute si te impiedica sa vezi bine, vei deprinde obiceiul de a ridica sprancenele pentru a putea vedea mai bine. Aceasta actiune repetata va duce la aparitia ridurilor pe frunte. Insa, atunci cand elimini surplusul din aceasta zona prin blefaroplastie, vei scapa si de acest obicei de a ridica din sprancene si inclusiv de ridurile care au aparut din aceasta cauza.

#Scapi de impresia gresita pe care o transmiti

Ochii sunt modalitatea prin care oamenii comunica foarte mult si stabilesc interactiuni. Dar atunci cand privirea ta pare tot timpul furioasa, suparata sau obosita – chiar daca nu este asa – vei lasa o impresie gresita celor din jur. Blefaroplastia te ajuta sa aliniezi expresiile faciale cu adevarata ta stare de bine.

#Obtii o forma a ochilor intinerita

De-a lungul timpului, forma ochilor se schimba devenind mai rotunda si indreptata orizontal. Acest lucru se intampla din cauza schimbarilor la nivelul pleoapelor. Pielea isi pierde elasticitatea si incepe sa se lase. O operatie de blefaroplastie va elimina aceasta greutate de la nivelul pleoapelor, redand un aspect vizibil intinerit la nivelul ochilor, eliberati de sub aceasta povara.

#Scapi de migrene

Pe langa beneficiile estetice, blefaroplastia te poate ajuta sa scapi de migrene. In cadrul unui studiu recent, blefaroplastia care viza anumiti nervi a tratat in cazul a 90% dintre participanti si migrenele. Desi acest aspect este inca analizat, tratarea durerilor de cap pare sa fie un alt avantaj secundar de care pot beneficia cei care sufera de migrene si se gandesc in acelasi timp si la o blefaroplastie.

Dr. Silvia Stanculescu

Telefon:

0722 392 382

sau scrieți un email:

contact@silvia.openweb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *