Interventiile bariatrice si cele post-bariatrice nu sunt despre kilogramele pe care le pierzi, ci despre noua viata pe care o castigi! Intreaba o persoana care a mers deja pe acest drum si aceasta va fi concluzia fiecareia.

Obezitatea este o problema grava de sanatate in multe tari dezvoltate din lume. Tot obezitatea provoaca probleme serioase de sanatate publica, inclusiv diabetul de tip 2, boli cardiovasculare, boli degenerative.

Persoanele care sufera de obezitate, chiar si in ciuda unor eforturi sustinute, nu vor putea scapa de kilograme in exces cu dieta, sport sau creme minune. In cazul celor care se confrunta cu un grad sever de obezitate, singurul raspuns este interventia bariatrica, o solutie care trateaza definitiv aceasta problema.

Interventiile bariatrice devin tot mai populare, iar acest lucru nu poate fi decat imbucurator. In timpul acumularii de kilograme, pielea se intinde pentru a cuprinde cantitatea imensa de grasime care se tot acumuleaza si isi va pierde, in timp, fermitatea si elasticitatea. Daca de kilogramele in plus se poate scapa prin intermediul interventiilor bariatrice, pielea si tesuturile nu isi vor mai reveni la forma initiala, in mod natural.

Pentru indepartarea excesului de piele exista o serie de proceduri chirurgicale. Total Body Lifting, o inovatie in domeniu, are rezultate spectaculoase din punct de vedere estetic, iar gradul de satisfactie al pacientilor este imens. Printre cele mai cerute interventii sunt abdominoplastia, liftingul mamar si brahioplastia (liftingul la nivelul bratelor).

Avantajele liftingului corporal sunt imbunatatirea calitatii pielii, rezultate pe termen lung, un contur armonios natural al corpului si motivatie suficienta pentru a gestiona cat mai bine aceste rezultate atinse cu mult efort.

Liftingul corporal este o procedura complexa si o interventie personalizata, in functie de nevoile pacientilor. De aceea, cei mai multi dintre pacienti prefera sa vina de cateva ori la consultatie inainte de a recurge la aceasta operatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *