Abdominoplastia se numara printre cele mai solicitate operatii de remodelare corporala. Interventia se bucura de popularitate din numeroase motive. Adevarul este ca multi pacienti au trecut prin transformari uluitoare, odata ce au decis sa isi opereze aceasta zona pentru a scapa de excesul de piele si pentru redobandirea fermitatii muschilor abdominali.

Acestea sunt motivele principale pentru care pacientii spun ca au ales sa faca aceasta operatie:

Remodeleaza imediat intreg abdomenul

De departe cea mai mare dorinta a unui pacient este sa vada rezultatele interventiei cat mai rapid. Abdominoplastia este atat de populara pentru ca nu exista o alta interventie care sa aiba rezultate atat de evidente intr-un timp atat de scurt. Prin intermediul abdominoplastiei sunt remediate o serie de probleme: se elimina pielea in exces si micile depozite de grasime, astfel ca pacientul va avea un contur fin si armonios al acestei zone. De asemenea, se va reface musculatura abdominala slabita pentru a reda in acest fel fermitatea muschilor.

Efect de durata

Fiecare pacient care se decide sa faca o operatie de abdominoplastie se va bucura de o imbunatatire a aspectului general al corpului pentru o lunga perioada de timp. Excesul de piele nu va reveni, iar muschii isi vor pastra fermitatea. Odata cu inaintarea in varsta se vor produce anumite schimbari, insa in mare, efectele abdominoplastiei sunt permanente.

Mai mult decat un abdomen frumos conturat

Abdominoplastia poate duce la imbunatatirea posturii, reduce durerile de spate si trateaza incontinenta urinara. Reconturarea abdomenului si intarirea muschilor din aceasta zona ajuta pacientul sa aiba o postura mai buna si sa scape de durerile de spate. Pana la urma, ai nevoie de acesti muschi pentru a-ti sustine coloana vertebrala. 

Daca va ganditi la remodelarea abdomenului sau aveti intrebari despre abdominoplastie, folositi datele de contact de mai jos. Astept mesajele voastre!

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *