La o simpla scanare a ceea ce s-a dezbatut in ultima parte a perioadei de izolare, pe retelele de socializare, concluzia este urmatoare: in perioada de carantina multora dintre noi le-au lipsit enorm tratamentele de infrumusetare, de orice fel, printre multe alte lucruri, bineinteles.

Dupa două luni petrecute in casă, inclusiv tenul are nevoie de tratamente de reîntinerire, de o revigorare, are nevoie sa isi recapete stralucirea, prospetimea, tineretea. Statul in casa, departe de lumina naturala, de aer, de razele soarelui afecteaza calitatea tenului, mai mult decat iti poti imagina, iar schimbarile devin vizibile imediat, chiar daca o perioada de doua luni nu ti se pare foarte lunga. Pentru tenul tau insa este o perioada mare in care nu a mai beneficiat de toata atentia pe care o merita.


Cum isi poate pune amprenta asupra calitatii tenului perioada de izolare petrecuta in interior:


# Tenul isi pierde stralucirea si prospetimea din cauza lipsei vitaminei D (sintetizata in mod normal prin expunerea la soare). Vitamina D joaca un rol important in protectia pielii, regenerare si reintinerirea tenului. Vitamina D contribuie la dezvoltarea, refacerea si functionarea celulelor pielii, imbunatateste sistemul imunitar al pielii și ajuta la distrugerea radicalilor liberi care produc imbatranirea prematura a tenului.


# Sub efectul stresului resimtit din plin in aceasta perioada, multe persoane si-au schimbat obiceiurile alimentare, astfel ca dulciurile, preparatele bogate in carbohidrati, grasimi saturate si nu in utimul rand alcoolul au ajuns sa fie consumate in exces. O astfel de alimentatie accelereaza imbatranirea tenului fara ca persoana in cauza sa realizeze.

# Schimbarea rutinei de ingrijire. Pentru ca acum ai petrecut tot timpul in casa si rutina zilnica s-a schimbat. Cu siguranta au fost momente in care ti-ai neglijat tenul, tocmai pe motiv ca si asa nu iesi din casa, deci nu te vede nimeni. Insa aceste schimbari se vor resimti rapid, inclusiv in felul in care arata tenul tau dupa perioada de izolare.


Soluțiile chirurgicale și minim invazive de întinerire devin în această situație un aliat de încredere pentru orice femeie dornică să își reia viața socială cât mai curând.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *