Ce se intampla daca iau in greutate dupa ce am facut o operatie de abdominoplastie? Voi avea nevoie de inca o interventie?

In unele cazuri, cateva kilograme in plus nu au un impact semnificativ asupra rezultatelor abdominoplastiei. De exemplu, daca pacientul a luat undeva intre 2 si 4 kilograme in timpul vacantei sau a sarbatorilor insa scapa de ele dupa cateva luni reintorcandu-se la o dieta normala si la sport, nu vor exista transformari vizibile. Insa, atunci cand pacientul ia in greutate un numar semnificativ de kilograme dupa abdominoplastie, in special atunci cand aceste kilograme raman pentru o perioada mai mare de timp, pielea se va intinde din nou destul de mult pana la punctul in care slabirea nu va mai fi suficienta pentru redobandirea rezultatelor initiale. In astfel de cazuri, o a doua operatie de abdominoplastie va fi singura optiune pentru eliminarea pielii in exces si obtinerea aspectului dorit.

Este foarte important ca pacientii sa inteleaga ca o a doua abdominoplastie sau interventii repetate de acest tip pot fi dificile, poate mai putin reusite decat prima. Tesutul cicatricial, varsta si alti factori pot limita capacitatea chirurgului plastician de a obtine rezultate identice cu cele obtinute la interventia initiala.

In plus, pacientii care iau in greutate dupa prima abdominoplastie tot vor trebui sa slabeasca si isi stabilizeze greutatea pentru cel putin sase luni inainte de a recurge la o noua operatie de abdominoplastie.

Uneori, viata nu decurge conform planului. Daca te numeri printre cei care au luat in greutate dupa o operatie de abdominoplastie ca urmare a sarcinii sau din alte motive, cu siguranta nu esti singura persoana in aceasta situatie. O noua abdominoplastie te poate ajuta sa obtii forma mult dorita a corpului si sa te simti mult mai confortabil in propria piele. Cele mai bune rezultate se vor obtine cu rabdare si perseverenta si totul incepe cu o CONSULTATIE.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *