Dupa perioada de izolare, timp in care si activitatea medicala a fost suspendata, se observa o preocupare mai accentuata a oamenilor pentru anumite interventii estetice. In topul procedurilor se afla operatiile de body conturing, blefaroplastia si rinoplastia.

Motivul pentru care aceste trei proceduri sunt acum din ce in ce mai solicitate este determinat de noile schimbari aparute in stilul de viata al fiecaruia dintre noi. Schimbari care insa au avut destul de multe efecte negative si la nivel fizic.

In cele mai mult de trei luni de lockdown, unii au inceput sa se confrunte cu acumularea de kilograme sau agravarea conditiei fizice, din lipsa sportului dar si din cauza mancatului in exces, ceea ce face ca acum, operatiile prin care este eliminata grasimea in exces din anumite zone ale corpului, asa cum este vibrolipoaspiratia, sa fie extrem de solicitate de cei care doresc sa isi recapete forma corpului.

Operatiile de indepartare a ridurilor sunt si acestea in top, dupa izolare.  Munca de acasa le-a dat unora posibilitatea sa isi observe mult mai bine imperfectiunile de la nivelul fetei pe ecranele dispozitivelor pe care se conectau pentru video call-uri. Recuperarea relativ rapida si rezultatele incredibile fac ca blefaroplastia sa fie acum o optiune grozava pentru cei care doresc o imbunatatire a aspectului fetei.

Rinoplastia este o alta operatie care in aceasta perioada este extrem de solicitata, tocmai pentru ca purtarea obligatorie a mastii este o oportunitate de care multi care isi doresc interventii la nivelul nasului pot profita, pentru o recuperare mai discreta. Din moment ce cu totii purtam masca acum, acesta este momentul perfect pentru recuperarea dupa operatia de rinoplastie pentru cei care isi doresc aceasta interventie estetica.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *