De ce isi doresc unele femei sani mai mici, in timp ce altele cauta solutii pentru a avea un bust mai generos?  Sanii mari si voluminosi provoaca in cele mai multe cazuri dureri greu de suportat, imposibilitatea de a purta o masura normala la haine si poate provoca inclusiv probleme de integrare sociala.

Sanii prea mari provoaca dureri de spate, gat si umeri. Alte paciente acuza apariatia infectiilor la nivelul pielii, eruptii si alte tipuri de disconfort.  Majoritatea femeilor cu sani prea mari spun ca acestia le fac sa arate mai grase decat sunt cu adevarat.

O alta problema, poate mult prea putin dezbatuta este cea legata de felul in care sunt privite aceste femei atunci cand ies in lume. Sunt multe femei care sustin ca nu o data au fost hartuite din cauza acestei particularitati fizice sau au atras atentia in mod nedorit, in anumite circumstante sociale. Cand totul este combinat si cu un nivel aproape insuportabil de durere fizica, o postura necorespunzatoare, probleme ale pielii, dinconfort in timpul somunului si limitarea sau chiar imposibilitatea de a face sport, nu este de mirare ca multe femei cauta sa scape de aceasta povara, a sanilor prea mari.

Multe paciente au obtinut rezultate uimitoare datorita operatiei de reductie mamara. Prin intermediul operatiei de reductie mamara se reduce marimea si se remodeleaza forma sanilor. Pacientele care au recurs la aceasta interventie spun ca acesta a fost momentul care le-a schimbat radical viata si multe au regretat ca nu au luat decizia mai demult.

Care sunt beneficiile operatiei de reductie mamara:

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *