Ai slabit un numar important de kilograme, ai silueta pe care ti-ai dorit-o, insa nu te astepta ca sanii tai sa nu isi piarda forma naturala. Forma si marimea sanilor sunt afectate de slabirea in greutate, este un proces firesc, insa datorita chirurgiei estetice poti obtine sanii care se potrivesc perfect noii siluete si poti corecta rapid si frumos acest inconvenient, pentru a te bucura pe deplin de noul look.

Lifting mamar

Dupa o slabire masiva in greutate, fie natural, prin dieta si sport, sau datorita operatiei bariatrice, vei avea nevoie de un lifting mamar pentru eliminarea pielii in exces, pentru a corecta forma si pentru a repozitiona sanii, astfel incat sa aiba un aspect intinerit.

Augmentare mamara

Multe femei observa o schimbare dramatica a marimii sanilor dupa ce au slabit, acestia devenind mult mai mici si lipsiti de volum. Implanturilele mamare au tocmai acest rol de a reda volumul sanilor complimentand astfel si mai bine noua silueta.

Augmentare mamara + Lifting mamar

Augmentarea mamara si liftingul mamar sunt doua proceduri care in multe cazuri se realizeaza impreuna tocmai pentru a atinge forma ideala a sanilor, refacand marimea si pozitionarea acestora, intr-o singura interventie.

Reductia mamara

Reductia mamara este potrivita femeilor care simt ca dimensiunea mult prea mare a sanilor naturali nu se mai potriveste siluetei, fiind o disproportie evidenta intre formele corpului.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *