Fiecare femeie trece prin experienta sarcinii si alaptatului in mod diferit, asadar si operatia de remodelare corporala de dupa nastere este personalizata in functie de nevoile acesteia.

Pentru multe paciente, remodelarea corporala dupa nastere inseamna abdominoplastie si lifting mamar sau augmentare. Insa exista si alte proceduri care ajuta la recapatarea conturului corporal, asa cum este vibrolipoaspiratia.

Chiar daca esti nerabdatoare sa te bucuri de noul tau corp, remodelat acum intr-un fel cat se poate de armonios, este important sa cantaresti bine decizia inainte de a apela la aceasta procedura. In plus, este important sa te consulti si cu membri apropiati ai familiei. Perioada de recuperare de dupa operatia de remodelare corporala dupa nastere este una solicitanta. Cat timp dureaza recuperarea nu trebuie sa iti soliciti corpul prea tare pentru a putea avea cele mai bune rezultate, de aceea sprijinul apropiatilor este important.

Cum vei obtine rezultate excelente?


Poti sa te astepti la cele mai bune rezultate in urma unui #mommymakeover daca in perioada sarcinii nu ai luat prea multe kilograme si ai reusit sa scapi de surplus prin dieta si sport, iar acum ai doar exces de piele si unele zone cu depozite de grasime.

Daca inca mai ai un surplus de kilograme din sarcina sau ai luat in greutate dupa ce ai nascut, atunci rezultatele nu vor fi impresionante. Orice mamica trebuie sa stie ca #mommymakeover nu inlocuieste dieta sanatoasa si activitatea fizica facuta in mod constant, ci rezolva acele probleme pentru care nu exista alte alternative: sani lasati care si-au pierdut fermitatea si aspectul natural, piele lasata, separarea muschilor abdominali.

#Mommymakeover nu este o operatie de slabire!

Pacientele care au revenit la o greutate normala dupa nastere vor avea parte de o recuperare mai rapida, iar rezultatul interventiilor va fi mult mai satisfacator.

De aceea, cele mai fericite paciente sunt cele care au atins greutatea ideala inainte de operatie, prin dieta sanatoasa si sport, pentru ca acestea se vor bucura de multe beneficii precum:

Chiar daca trebuie sa iti revii complet dupa sarcina inainte de o operatie de remodelare corporala, nu este niciodata prea devreme sa discuti cu un chirurg plastician. Astept mesajul tau daca esti o mamica dornica sa fie in cea mai buna forma a sa!

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *