Liftingul de coapse, secretul picioarelor subtiri si sexy

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca sa aiba picioare superbe. Poate dintre toate partile corpului, picioarele reprezinta zona asupra careia, multe dintre ele se concentreaza cel mai mult, facand eforturi deosebite pentru ca acestea sa arate pur si simplu superb. 

Insa, sunt multe paciente care din cauza excesului de piele lasata de pe partea interna a coapselor ajung sa fie nemultumite de intregul aspect al picioarelor. In cazul unora dintre ele, aceasta problema se poate remedia cu ajutorul sportului si dietei, insa in multe alte cazuri solutia este doar operatia de lifting de coapse. Liftingul de coapse poate rezolva aceasta problema inestetica prin eliminarea excesului de piele de pe coapse, redand astfel un aspect vizibil intinerit si un contur estetic atragator.

Care sunt beneficiile unui lifting de coapse si cum te ajuta aceasta procedura sa ai picioare subtiri si sexy

Contur vizibil intinerit al coapselor

Sarcina, pierderile masive in greutate si procesul natural de imbatranire provoaca schimbari la nivelul intregului corp. Printre acestea se numara si depozitele de grasime. Atunci cand grasimea si pielea in exces se acumuleaza in partea interioara a coapselor, vei incepe sa te simti mai batrana decat esti de fapt. Operatia de lifting de coapse poate subtia partea interioara a coapselor pentru a imbunatati conturul corporal, netezind totodata zona, fapt ce confera corpului un aspect general intinerit.

Mai multe optiuni vestimentare

Pielea lasata nu provoaca doar disconfort, dar poate face coapsele sa arate disproportionat. Cand acest lucru se intampla, multe femei nu mai tin cont de dorintele lor in materie vestimentara si ajung sa poarte tinute care le ascund aceste aspecte inestetice. De regula, cele mai multe aleg hainele largi care nu le avantajeaza in mod deosebit, dandu-le impresia ca se pot limita doar la acest stil vestimentar. Liftingul de coapse elimina excesul de grasime pentru a ajuta la o buna punere in valoare a picioarelor cu ajutorul altor piese vestimentare mai frumoase si mai confortabile.

Imbunatateste stima de sine

Multe paciente care se lupta cu depozitele de grasime si piele in exces pe coapse ajung mai devreme sau mai tarziu sa se lupte si cu nesiguranta si nemultumirea fata de propriul aspect fizic. Liftingul de coapse nu doar ca le va oferi un aspect fin, natural si armonios conturat al coapselor, dar le va reda si increderea de sine, precum si pofta de viata pentru a se bucura de noul aspect al picioarelor lor.

Cum te recuperezi dupa operatia de lifting de coapse

Pentru a te recupera rapid si fara alte complicatii dupa operatia de lifting de coapse este esential sa tii cont de toate recomandarile chirurgului plastician. Pentru o recuperare sigura vei avea nevoie de repaus si multa odihna. Dusurile sunt recomandate doar cand este necesar si se vor evita total activitatile stresante si care presupun efort.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *