Cum sa obtii un abdomen plat, ferm si cu aspect intinerit. Abdominoplastia este raspunsul!

Abdomenul ferm, plat, bine definit, armonios conturat…intr-un cuvant perfect poate exista cu adevarat.

Pentru multe persoane, zona abdomenului ajunge sa devina un motiv de jena. Abdomenul proeminent sau “burta” este in multe cazuri un motiv care starneste nemultumire fata de aspectul general al intregului corp. Un abdomen lasat va face persoana in cauza sa se simta neatragatoare si mai in varsta decat este in realitate. Sarcina si scaderea considerabila in greutate sunt principalele doua cauze care afecteaza aspectul abdomenului si chiar daca pare incredibil de crezut, in aceasta situatie sportul si dieta nu pot ajuta. Abdominoplastia, operatia chirugicala estetica de remodelare a abdomenului, este solutia care s-a dovedit singura eficienta pentru a redobandi fermitatea, tineretea si un contur frumos in aceasta parte a corpului.

Exploreaza optiunile pe care le ai

Sunt multe persoane care desi sunt nefericite din cauza aspectului zonei abdominale, nu vor sa ia in calcul operatia ca metoda prin care pot atinge forma dorita a corpului, crezand cu tarie ca motivatia si efortul depus la sala sunt suficiente pentru a ajunge la forma dorita. Adevarul este insa ca dieta si sportul pot corecta doar anumite cauze ale unui aspect fizic neplacut. Atunci cand aceste optiuni au fost epuizate si rezultatele nu au fost cele dorite, abdominoplastia poate oferi un contur placut si forme armonioase.

Aplatizarea abdomenului prin eliminarea pielii in exces

Excesul de piele influenteaza major calitatea conturului abdominal si reda tonusul. Dupa sarcina multe femei raman cu un exces de piele nedorit in zona mijlocului, iar multi pacienti au adesea falduri extinse de grasime dupa pierderea in greutate. Abdominoplastia elimina acest exces de piele, redand un contur mai plat in zona stomacului.

Redarea fermitatii prin intarirea muschilor abdominali

O problema frecventa, in special in randul femeilor care au nascut, este laxitatea muschilor abdomninali.  Abdominoplastia amelioreaza aspectul de abdomen proeminent si printre altele intareste si muschii abdominali afectati, redand aspectul ferm si tonifiat al abdomenului dorit de toate femeile.

Atunci cand iti doresti mai mult decat un abdomen plat si vrei sa iti recapeti sau sa iti imbunatatesti formele, liposuctia impreuna cu abdominoplastia pot fi tratamentul perfect pentru tine, rezultatul fiind de-a dreptul spectaculos. Micile depozite de grasime te pot impiedica sa ajungi la formele dorite. Eliminand grasimea si remodeland partile corpului care arata inestetic vei obtine conturul corporal la care visezi.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *