De ce abdominoplastia e o parte importanta a operatiei de remodelare corporala dupa nastere

Dupa cele noua luni de sarcina si o nastere, cele mai multe femei ajung la concluzia ca dieta si exercitiile nu sunt suficiente pentru a-si recapata formele avute inainte de a ramane insarcinate. De cele mai multe ori, chiar si cu efort sustinut, efectele care apar in mod natural dupa nastere nu pot fi sterse doar printr-o serie de schimbari in stilul de viata. Si cand acest lucru se intampla, femeile apeleaza la procedurile de remodelare corporala dupa nastere, care inseamna de fapt mai multe proceduri, inclusiv abdomninoplastie, in una singura.

Cum iti revii la formele avute inainte de sarcina

Abdominoplastia joaca un rol atat de important in intreg procesul de remodelare corporala, pentru ca abdodomenul este cea mai afectata zona dupa sarcina. Pentru ca pielea se va intinde, iar pe coapse apar depozite de grasime in timpul sarcinii, poate fi dificil sa scapi de excesul de piele si de burtica ramasa, dupa nasterea copilului. In acest caz, solutia ideala pentru recapatarea formelor pe care le aveai inainte este chiar operatia de remodelare corporala.

Ce mai implica transformarea?

Operatia de remodelare corporala dupa nastere este 100% personalizata si impreuna cu fiecare pacienta, decidem care sunt nevoile sale specifice. Pentru ca si sanii pot fi afectati de nastere si alaptare, un lifting mamar, augmentarea mamara sau o combinatie intre cele doua pot fi parte a procedurii. Atunci cand pacienta isi doreste o talie, coapse sau solduri mai suple se recurge la vibrolipoaspiratie, procedura inovatoare de eliminare a grasimii in exces care va accentua efectele abodminoplastiei.

Sunt multe proaspete mamici care ajung sa fie frustrate de faptul ca in ciuda eforturilor pe care le fac, in ceea ce priveste sportul si dieta, nu isi recapata look-ul dinaintea sarcinii. Daca te numeri printre ele, este bine sa stii ca nu esti singura. Daca iti doresti o operatie de remodelare corporala dupa nastere foloseste datele de contact de mai jos, pentru a programa o consultatie.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *