Pandemia de coronavirus si operatiile estetice. Investitia in noi, cea mai importanta in aceasta perioada!

Investind in noi insine, facand lucruri pentru starea noastra interioara de bine, sunt o modalitate de a redobandi controlul asupra noastra si a propriilor vieti.

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat brusc realitatea, planurile, rutina, absolut totul. Dupa prima perioada de lockdown din primavara, multi pacienti si-au programat interventii estetice sau tratamente de rejuvenarea faciala, cererea a fost peste tot, neasteptat de mare si trendul se mentine. Timpul petrecut in video-calluri, in social media, cu ecranele device-urilor in fata i-a facut, din cate se pare, pe multi sa simta nevoia unui look nou, unei reimprospatari sau imbuntatiri la nivel fizic.

Un lucru firesc, pana la urma, nu-i asa? Dar mergand mai in profunzimea lucrurilor, cei mai multi au simtit nevoia unei schimbari,, in toata aceasta perioada presarata de incertitudine.

Pe langa stresul provocat de frica de boala si de efectele acesteia, multi s-au baricadat in case respecand conditiile stricte ale izolarii, ajungand sa fie incercati de sentimente de anxietate si depresie. Pentru cei care se confruntau deja cu o imagine de sine dezastruoasa, efectul poate fi si mai pronuntat, ducand la grave probleme de nesiguranta fata de propriul aspect al corpului, mai mult ca niciodata, dar chiar si la tulburari mult mai grave.

Multi specialisti vin in permanenta cu sfaturi care sa ajute la mentinerea echilibrului emotional si a unei stari de spirit cat mai bune in aceasta perioada. Socializarea online sau pe telefon, discutiile cu cei dragi inclusiv despre lucrurile care va preocupa si adoptarea unei rutine productive sunt doar cateva sfaturi utile, in vremurile pe care le traim.

Mentinerea intr-o conditie fizica cat mai buna trebuie sa fie de asemenea o prioritate pentru toata lumea,  insa in conditiile actuale multi considera ca este imposibil sa te preocupe si aceasta latura a stilului de viata – fapt ce a condus, in multe cazuri la acumularea de kilograme – un factor care amplifica serios problemele de imagine cu care multi deja se confrunta. Studiile au mai demonstrat ca singuratatea duce la aparitia tulburarilor alimentare.

Si tot studiile confirma ca atunci cand suntem departe de alti oameni ajungem sa ne preocupam mai mult imaginea noastra! Condusi de dorinta de a schimba ceva, de a face ceva diferit sau nou, de a sparge rutina, multi au ales sa investeasca in imaginea lor apeland la operatii estetice.

Unii profita de aceasta perioada pentru a se recupera in liniste, altii isi implinesc un vis pe care nu au avut curajul pana acum sa il atinga, dar au simtit ca acum este momentul sa isi invinga temerile. Iar multi, poate cei mai multi dintre pacienti isi doresc o schimbare, vor sa arate si sa se simta mai bine cu propria persoana, chiar si atunci cand stau in casa,  altii simt nevoia unei provocari care sa ii scoata din apatia ultimelor luni – si indiferent care sunt motivele care ii aduc pe mana chirurgului estetician toti au la final satisfactia ca au redobandit controlul asupra propriilor vieti. Iar de aici, nu ne ramane decat sa ne reclalibram cu noi insine si sa privim mai increzatori inainte pentru ca in final …totul va fi bine!

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *