3 motive pentru a face o operatie de lifting mamar

Varsta, sarcina si alti factori isi pun amprenta asupra intregului corp, inclusiv asupra aspectului sanilor.  Prin procesul natural de imbatranire, pielea de pe sani isi pierde elasticitatea si din aceasta cauza sanii se lasa, isi pierd volumul si au un aspect general inestetic.

Liftingul mamar este solutia eficienta pentru femeile care doresc sa isi recapete forma si pozitionarea sanilor, astfel incat acestia sa revina la aspectul natural, vizibil intinerit.

Liftingul mamar creste increderea in sine a pacientelor

Pacientele opteaza pentru liftingul mamar din multe motive. Este important de stiut ca nu exista o varsta ideala pentru a face aceasta procedura, deoarece fiecare femeie este unica si efectele imbatranirii in varsta se resimt in momente diferite. Schimbari specifice diferite in plan individual pot altera forma naturala a sanului si le determina pe femei sa vada in interventiile estetice solutia perfecta la problemele lor. Printre motivele cel mai frecvent invocate de femeile care aleg liftingul mamar se numara:

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *