Vibrolipoaspiratia, secretul formelor perfecte

Vibrolipoaspiratia este raspunsul celor care viseaza la un corp armonios conturat. Este solutia recomandata tuturor pacientelor care isi doresc mai mult ca orice sa isi recastige delicatetea si feminitatea!

Vibrolipoaspiratia este o procedura cosmetica despre care puteti citi mai multe AICI, pentru a afla in ce anume consta interventia in sine.

Vibrolipoaspiratia este o metoda revolutionara care foloseste tehnologii de ultima ora si procese inovatoare in asa fel incat sa ofere rezultate spectaculoase. Daca si tu esti in cautatea celor mai noi si mai eficiente tratamente de sculptare corporala, descopera in cele ce urmeaza mai multe despre aceasta procedura incredibila.

In urma vibrolipoaspiratiei, pacientul ajunge la rezultatele dorite mult mai rapid, piele ramane mai fina, nu exista la fel de multe portiuni cu umflaturi si nici nu exista risc de complicatii. Doar grasimea care se elimina este afectata.

La ce trebuie sa se astepte pacientii in urma vibrolipoaspiratiei

Liposuctia este o metoda consacrata deja de sculptare a corpului si solutia pentru a scapa de depozitele de grasime care se incapataneaza sa ramana dupa dieta si sport, dar nu trebuie considerata o metoda de slabit. Metodele conventionale trebuie folosite intotdeauna inainte de orice alta forma de slabire. Vibrolipoaspiratia reduce umflaturile si edemul in comparatie cu liposuctia clasica. Prin urmare, pacientii nu vor experimenta dureri la o intensitate mare, recuperarea este mai rapida, iar rezultatele pe masura asteptarilor. Aceasta procedura chirugicala este mai sigura si mai eficienta decat liposuctia clasica.

Candidatul ideal pentru vibrolipoaspiratie

Pentru pacientii care isi doresc forme frumos conturate si sunt in cautarea unei metode pentru a elimina depozitele de grasime din diferite zone ale corpului, vibroliposuctia este solutia avansata si precisa prin care se pot obtine rezultatele dorite. 

Prin reducerea marimii celulelor grase din corp prin sport regulat si o dieta sanatoasa, aceste depozite de grasime vor deveni vizibile. De aceea, este esential ca pacientul sa treaca printr-un proces de slabire pentru a atinge greutatea ideala inainte sa ia in calcul vibrolipoaspiratia ca solutie pentru sculptarea corporala.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *