Augmentare mamara+lifting mamar: o singura interventie, doua idei preconcepute

Augmentarea mamara si liftingul mamar intr-o singura procedura chirurgicala reprezinta o optiune excelenta pentru femeile care doresc sa isi recapete volumul sanilor si vor o corectie a sanilor lasati dupa sarcina, slabirea in greutate sau din cauza imbatranirii.

Exista cel putin doua idei gresite care circula si este nevoie sa intelegi foarte bine ce presupune tot procesul pentru ca este foarte important sa ai o recuperarea rapida si usoara si sa obtii cele mai bune rezultate posibile, in deplina siguranta.

Una dintre idei are legatura cu momentul in care este bine sa combini augmentarea mamara si liftingul mamar intr-o singura procedura.

Atunci cand combini cele doua proceduri – una prin care sanii isi recapata volumul si una prin care acestia sunt ridicati si se indeparteaza excesul de piele – este important sa discuti despre asteptarile tale cu chirurgul plastician si in acelasi timp sa ai un plan bine pus la punct la punct inainte care sa iti permita o recuperarea usoara si rapida. In functie de obiectivul tau si de cat de lasati sunt sanii, este posibil sa fie necesare doua interventii organizate in asa fel incat sa te poti recupera intre operatii. In orice caz, liftingul mamar si augmentarea sunt realizate deseori intr-o singura interventie, in siguranta si cu rezultate excelente.

O alta idee preconceputa despre acest mix de interventii este cea potrivit careia este necesara doar o incizie in jurul areolei sanului.

Cicatricile sunt compromisul pe care trebuie sa si-l asume oricine apeleaza la o operatie estetica si doar cine nu trece printr-o interventie chirurgicala nu ramane cu semne pe piele. Sanii fiecarei femei sunt unici si necesita incizii diferite in zone diferite, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Sanii mai lasati necesita de regula mai multe incizii pentru a putea fi ridicati corespunzator si pentru a se obtine forma dorita, in timp ce pentru sanii mai putin lasati este posibil sa fie necesare doar cateva incizii.

Daca te numeri printre cele care isi doresc aceasta interventie primul pas este sa te programezi la o consultatie, pentru o evaluare amanuntita si o discutie detaliata.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *