Cat timp trebuie sa astept dupa ce am slabit, pentru Total Body lifting?

Pacientii care vor sa dea jos un numar impresionant de kilograme ajung sa duca aceasta batalie chiar si cativa ani de zile. Odata ce ating rezultatele dorite in privinta kilogramelor, constata insa ca un exces inestetic de piele ii impiedica sa fie pe deplin multumiti de ei.

Pentru acestia, TOTAL BODY LIFTINGUL este intreventia prin care pot scapa de excesul de piele si pot obtine conturul corporal dorit. Dar cand este momentul potrivit cand se poate opta pentru Total Body Lifting, dupa slabirea masiva?

Asteapta pana cand greutatea s-a stabilizat – aceasta este principala regula. Pentru a putea face interventia de lifting corporal total trebuie sa iti fi stabilizat greutatea, iar procesul de slabire sa se fi incheiat, pentru ca pe masura ce pierzi kilogramele vei avea mai mult exces tegumentar in final. Niciun pacient nu si-ar dori sa treaca printr-o operatie atat de complexa cu este Total Body Lifting, iar cateva luni mai tarziu sa constate ca are un exces de piele inestetic si este nevoit sa recurga la o noua operatie.

Adopta un stil de viata sanatos – adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos este o conditie esentiala pe care trebuie sa o indeplineasca pacientii care isi doresc sa apeleze la procedurile chirurgicale post-bariatrice. Total Body Lifting este o interventie complexa care va duce la schimbari dramatice si trebuie tratata cu maxima rigoare. Pacientul trebui sa fie extrem de dornic sa mentina rezultatul interventiei bariatrice/dietei si cel mai bun mod prin care poate face acest lucru este sa isi impuna un nou stil de viata, bazat exclusiv pe alegeri sanatoase. Dieta si sportul devin vitale. Multi pacienti care slabesc un numar insemnat de kilograme si observa  cum corpul lor incepe sa se transforme, vor fi mai motivati sa adopte obiceiuri sanatoase. 

Liftingul corporal total este tipul de interventie care te incurajeaza sa traiesti mai sanatos pe masura ce ajungi la un contur corporal bine definit!

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *