O silueta noua la inceput de an cu ajutorul vibrolipoaspiratiei

Ne-am luat adio de la un an greu, in care stresul si-a pus amprenta asupra noastra, atat psihic cat si fizic, iar lipsa unui program, a sportului si mancatul haotic au dus in cele din urma la acumularea unui strat semnificativ de grasime, deci la kilograme in plus. Totul a culminat si cu finalul de an, cand sarbatorile devin un alt moment in care ajungem sa ne simtim vinovati ca nu am avut suficienta grija de siluetele noastre, ca am exagerat cu mancatul, in special cu dulciurile. Dar sarbatorile nu sunt cel mai bun moment in care sa ne propunem sa luam masuri, sa devenim mai disciplinati sau sa ne schimbam obiceiurile.

Nu este cazul sa te descurajezi. Vibrolipoaspiratia este o procedura eficienta prin care se elimina excesul de grasime din zonele cu probleme redand conturul formelor.

Rezultatul vibrolipoaspiratiei poate fi permanent, atat timp cat tii cont de ce mananci si faci sport in mod constant. Tine cont ca, orice crestere in greutate ulterioara procedurii va afecta formele frumos conturate prin intermediul vibrolipoaspiratiei si te va trimite inapoi de unde ai inceput.

Combina vibrolipoaspiratia cu alte proceduri pentru cele mai bune rezultate

Vibrolipoaspiratia are rezultate foarte bune atunci cand este combinata si cu o alta procedura de remodelare corporala cum ar fi abdominoplastia sau liftingul corporal. Prin vibrolipoaspiratie se elimina doar grasimea localizata, pacientii care sunt deranjati de excesul de piele rezultat dupa slabire ar trebui sa ia in considerare si o alta procedura care se adreseaza acestei probleme. Cu siguranta nimeni nu isi doreste o silueta slaba cu un exces inestetic de piele lasata.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *