Total body lift sau abdominoplastie. Ce interventie este mai potrivita pentru tine?

Dupa o slabire masiva in greutate sau pur si simplu din cauza procesului natural de imbatranire este posibil sa te confrunti cu un exces inestetic de piele, care nu va disparea nici prin dieta, nici cu ajutorul sportului. Din cauza ca pielea isi pierde elasticitatea in timp, dupa un proces de slabire considerabila, pielea nu va mai reveni in pozitia sa anatomica.

Exista cateva tipuri de operatii estetice care imbunatatesc aspectul pielii lasate.

Total Body Lift

Total Body Lift sau remodelarea corporala prin interventie chirurgicala este una dintre cele mai solicitate proceduri dupa slabire, in special dupa operatiile de micsoare a stomacului. Interventia se adreseaza zonelor abdomenului, bratelor, coapselor si sani. Rezultatele unui Total Body Lift sunt vizibile imediat.

Insa, daca pacientul incepe din nou sa ia in greutate, pielea se va intinde la loc. Total Body Lifting este facut sub anestezie generala, iar perioada de recuperare depinde de numarul zonelor care sunt supuse operatiei, cat si de complexitatea interventiei, in ansamblu.

Abdominoplastia

Prin abdominoplastie se elimina excesul de piele de pe abdomen si se refac muschii abdominali slabiti. Majoritatea interventiilor de abdominoplastie se fac dupa sarcina sau dupa operatia de micsorare a stomacului, atunci cand dieta si sportul nu dau rezultatele dorite. Abdominoplastia aplatizeaza abdomenul si il face sa arate suplu si tonifiat. Procedura se realizeaza sub anestezie generala.

Ce procedura ti se potriveste?

Atunci cand trebuie sa te decizi daca ai nevoie de Total Body Lift sau doar de abdominoplastie, primul pas este sa iti stabilesti obiectivele din punct de vedere estetic. Pentru pacientii care au slabit un numar impresionat de kilograme(in special pacientii bariatrici) si au exces de piele in mai multe zone ale corpului nu doar in cea abdominala, Total Body Lift este solutia cea mai potrivita. Pentru pacientii care au doar un exces de piele lasata in zona abdominala, abdominoplastia este procedura potrivita.

Cel mai bun mod prin care poti afla care dintre cele doua proceduri este mai potrivita pentru tine este sa vii la o consultatie pentru a examina zonele care te preocupa si pentru a realiza un plan de tratament personalizat.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *