Remodelarea corporala dupa slabirea masiva: 3 argumente convingatoare

Decizia de a slabi si a avea grija de tine si de starea de sanatate este una laudabila si cu siguranta benefica din multe puncte de vedere.

In cele mai multe cazuri, persoanele care scapa de un numar semnificativ de kilograme raman cu un exces inestetic de piele, care provoaca disconfort, complicatii, iar aspectul general al corpului nu este tocmai placut.

Daca te gandesti la o operatie de remodelare corporala dupa slabirea masiva ia in calcul urmatoarele argumente, astfel incat sa ai cat mai multe informatii atunci cand te decizi. Mai departe, putem planifica impreuna aceasta operatie, de aceea la finalul articolului te invit sa trimiti un mesaj pentru a discuta mai multe detalii.

Este nevoie sa iti stabilizezi greutatea

Daca abia ai trecut printr-o operatie de micsorare a stomacului sau ai ajuns prin dieta la greutatea dorita, asteapta o perioada pana cand greutatea se stabilizeaza. Inainte de a fi un bun candidat pentru interventii postbariatrice trebuie sa poti sa iti mentii greutatea pentru o perioada mai lunga de timp. Daca vei continua sa slabesti dupa operatie, vei constata ca ai si mai multa piele in exces. De asemenea, daca iei in greutate dupa ce ai slabit, rezultatele vor fi compromise.

Recuperarea este mai grea decat cea dupa operatia de slabire

Recuperarea dupa operatiile de remodelare corporala poate fi ceva mai dureroasa si poate dura mai mult decat cea dupa interventia bariatrica. O discutie cu chirurgul plastician pe tema recuperarii din care sa intelegi la ce anume ar trebui sa te astepti si cat timp va trebui sa iti iei concediu este cea mai buna solutie si va conta mult pentru starea ta de spirit.

Operatiile estetice dupa slabirea in greutate inseamna mai mult decat un aspect fizic placut

Operatiile estetice dupa slabirea in greutate te ajuta sa obtii o silueta mult mai supla si frumoasa., dar sunt multe alte motive pentru care ar trebui sa elimini excesul de piele ramas dupa slabirea masiva in greutate. In primul rand, odata ce treci printr-o operatie de remodelare corporala vei avea o motivatie puternica pentru a te mentine la o greutate optima. De asemenea, pacientii postbariatrici au tendinta sa aiba o viata mai activa dupa procedurile de remodelare corporala, atat pentru ca moralul lor este acum mult mai bun, isi recapata increderea si au mai mult pofta de viata, dar si pentru ca le este mult mai usor sa se miste si se simt mai confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *