5 adevaruri despre operatia de REMODELARE CORPORALA

Sunt nenumarate motive pentru care femeile si barbatii aleg remodelarea corporala. De la mamele care au trecut printr-o sarcina sau mai multe, la pacientii bariatrici care au apelat la operatia de micsorare a stomacului, cu ajutorul chirurgie post bariatrice, oricine isi poate recapa conturul corporal. Pentru fiecare pacient care sta inca pe ganduri si nu se poate decide ce sa faca mai departe, urmatoarele 5 aspecte despre operatia de remodelare corporala pot fi suficient de convingatoare in luarea unei hotarari.

Remodelarea corporala este mai mult decat pierderea in greutate

Operatia de remodelare corporala sau de refacere a conturului corporal este procedura prin care atat femeile cat si barbatii pot ajunge la formele dorite. De la liftingul de brate, la abdominoplastie, orice portiune a corpului poate fi expusa interventiei.

Remodelarea corporala presupune un set complet de proceduri, precum remodelarea abdomenului, augmentare mamara, lifting de brate, menite sa refaca aspectul estetic al corpului.  Pentru a obtine acest look frumos modelat este necesar sa fie eliminat excesul de piele si sa fie distruse depozitele de grasime. Cu toate ca operatia de remodelare corporala este cunoscuta ca fiind o operatie pentru slabire, in realitate este mai mult decat atat.

Nu elimini doar ceea ce este in exces, iti recapeti si forma corplui prin aceasta procedura chirurgicala avansata!

Procedura diferita pentru barbati si femei

Pentru ca femeile si barbatii au o structura fizica diferita, si modul in care se realizeaza remodelarea corporala va fi diferit, pentru ca pana la urma nicio procedura nu seamana cu alta. De exemplu, remodelarea corporala pentru femei prespune de cele mai multe ori interventia la nivelul sanilor, sculptarea coapselor si subtierea abdomenului. Pentru barbati abordarea este diferita pentru ca si modul in care este distribuita grasimea difera. Procedurile pentru barbati includ de obicei ginecomastia si abdominoplastia.

Remodelarea corporala are efect asupra psihicului

In afara de schimbarile de ordin fizic dupa o operatie de remodelare corporala, multi pacienti nu se gandesc si la schimbarile psihice si emotionale prin care vor trece. Remodelarea corporala va schimba radical imaginea corporala, si cu toate ca este un pas inainte catre o imagine pozitiva a corpului, efectele secundare emoționale pot persista cu mult după recuperare. Cel mai bine este sa incepi pregatirea mentala înainte de procedura de remodelare corporala. Cu un plan bine pus la punct, recuperarea fizica si psihica se va produce mai usor.

Remodelarea corporala poate fi facuta la orice varsta

Nu există o limita de varsta pentru majoritatea operatiilor estetice, iar procedurile de contur corporal nu fac exceptie. Daca esti sanatos, greutatea ta s-a stabilizat si esti nefumator, atunci varsta nu este o restrictie.

Perioada de recuperare difera de la pacient la pacient

Deoarece procedura fiecarei persoane este diferita, planificarea, intervenția chirurgicala si etapele de recuperare vor fi diferite. Unii pacienti pot avea nevoie de o perioada de asteptare inainte de operatie pentru a atinge greutatea ideala si pot avea nevoie de o perioada extinsa de recuperare. Altii se pot recupera complet in cateva saptamani dupa interventie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *