Creste-ti stima de sine cu un lifting corporal, dupa slabirea masiva in greutate

Pierderea in greutate, mai ales atunci cand vorbim de un numar semnificativ de kilograme, este o reusita grozava, nu doar pentru ca are efecte pozitive asupra starii de sanatate, dar si asupra stimei de sine.

Stima de sine este insa profund afectata atunci cand eforturile considerabile pentru a slabi sunt umbrite de excesul de piele lasata si depozitele de grasime care se incapataneaza sa dispara.

Producedurile de remodelare corporala ajuta la sculptarea formelor dupa slabirea in greutate, astfel incat sa se poate obtina un aspect tonifiat pe care pacientul si-l doreste mai mult ca orice.

Eforturile de slabire nu ar trebui niciodata diminuate si pacientii trebuie sa se straduiasca  in continuare sa aiba o stare de sanatate cat mai buna si sa se simta cat mai bine in pielea lor. Acesta este motivul pentru care liftingul corporal este o procedura care ofera atat de multa satisfactie.

Body liftingul ajuta pacientul sa ajunga la rezultatele dorite, sa aiba formele pe care le-a avut tot timpul in minte din momentul in care a inceput procesul de slabire.

Chirurgia plastica, respectiv operatiile de remodelare corporala, te ajuta sa iti iubesti noul corp si sa incetezi sa mai urasti persoana pe care o vezi in oglinda.

Procedura de remodelare corporala este adaptata in functie de fiecare pacient, interventia fiind personalizata si pliata pe nevoile fiecarui pacient, din simplu motiv ca nu exista doua corpuri identice. Acest lucru ajuta pacientul sa isi redobandeasca increderea in sine, odata ce realizeaza ca pierderea in greutate si intreg procesul a meritat pe deplin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *