Total Body Lifting, operatia care iti schimba viata

Total Body Lifting este o operatie complexa, insa care aduce schimbari in toate planurile: fizic, emotional, al relationarii, in viata sociala si cea personala.

Pana foarte de curand, pacientii considerau ca singurul beneficiu al unui Total Body Lifting este cel pur estetic. Iar aceasta idee a continuat sa circule mult timp, pana cand au inceput sa se faca o serie de studii, cercetarii si analize care sa scoata la lumina adevaratele beneficii ale unei interventii deloc usoare, dar foarte utila pacientilor care au trecut prin transformari spectaculoase, in urma pierderii kilogramelor in plus.

Total Body Liftingul poate duce imbunatatiri nu doar legate de mentinerea unei greutati normale si cresterii increderii in sine, ci il ajuta pe pacient sa isi recastige echilibrul psihic, functiile sexuale, starea emotionala si modul in care isi percepe propriul corp.

Total Body Lifting: care sunt beneficiile reale ale operatiei

Ajuta la mentinerea greutatii si la slabire

Cu toate ca pacientii care trec prin Total Body Lifting nu intentioneaza sa slabeasca, studiile au aratat ca multi dintre acestia trec prin schimbari ale indicelui de masa corporala dupa operatie.

Imbunatateste functiile fizice

Disconfortul resimtit la nivel fizic de catre pacient, inainte de a face o astel de interventie, este foarte accentuat, din cauza excesului de piele care exista. De regula, exista probleme de postura, dificultati in a face anumite miscari, imposibilitatea de a practica un sport, sau imposibilitatea de a purta hainele preferate.

Dupa Total Body Lifting, interventie in urma careia tot excesul de piele este inlaturat si formele corpului remodelate, pacientul se va putea bucura de libertatea de miscare si se va putea reintoarce la activitatile fizice pe care le facea inainte de aparitia kilogramelor in plus si respectiv a excesului de piele rezultat dupa slabire. Mai mult de atat, unii se vor simti cu adevarat motivati si isi vor imbunatati forma fizica cu ajutorul sportului si a stilului de viata sanatos.

Relatii sociale si interactiuni mai numeroase

Chiar daca poate parea incredibil, multe persoane care suferea de probleme din cauza excesului de piele se confrunta si cu probleme la nivelul relatiilor sociale. Iar acest lucru se intampla in principal din cauza ca ei nu se simt siguri pe aspectul lor. Pur si simplu nu se plac pe ei insisi. Iar aceast lucru poate duce la aparitia multor probleme de ordin psihic si la scaderea increderii de sine. Studiile au aratat ca exista o imbunatatire radicala a vietii sociale dupa o astfel de procedura.

Combate depresia

Cei mai multi dintre pacientii care trec prin Total Body Lifting simt ca au capatat un corp nou, incep sa se simta increzatori si sa se placa cu adevarat, au un nivel de energie ridicat, au o stare de spirit extraordinar de buna si se bucura de o stare de bine pe care nu au mai resimtit-o de multa vreme.

Procedura poate schimba relatia dintre simptomele depresive si imaginea negativa a propriului corp. Cu toate acestea, cei care sufera de depresie ar trebui sa vorbească cu un specialist care sa ii ajute sa isi controleze starile interioare, deoarece interventia chirurgicala nu va face ca depresia sa dispara, ci doar aduce o serie de imbunatatiri in viata pacientului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *