Abdominoplastia postpartum iti schimba radical viata. Cum sa ai un abdomen plat dupa ce ai nascut

Abdominoplastia ramane in topul procedurilor chirurgicale de remodelare corporala la care apeleaza femeile dupa o sarcina.

Tot mai multe proaspete mamici aleg sa se opereze pentru a scapa de surplusul de piele inestetica ramasa pe abdomen dupa sarcina. Tendinta aceasta de a face ceva pentru tine chiar si dupa ce prioritatile ti se schimba radical este in crestere si la noi, iar acest fapt este unul incurajator.

Orice schimbare este spre binele fizic si psihic al mamicii, care cauta noi si noi metode pentru a avea si mai multa incredere in ea, in feminitatea sa.

Abdominoplastia este in primul rand indicata femeilor care au t acumulat un surpulus mare de kilograme in timpul sarcinii, celor care au avut sarcini multiple sau gemelare. Rezolvarea chirurgicala in astfel de cazuri presupune de cele mai multe ori combinarea mai multor proceduri: indepartarea surprlusului de piele, refacerea peretelui abdominal si in cele mai multe cazuri si lipoaspiratie.

Exista paciente care au  nevoie de terapie dupa sarcina, din cauza ca nu se pot obisnui cu noul lor aspect, cu transformarile prin care a trecut corpul lor. Sarcina este un lucru firesc pe care fiecare femeie care doreste sa devina mama si-l asuma, insa daca asteparile sunt cu totul diferite in ceea ce priveste schimbarile de ordin fizic care apar dupa nastere, atunci lucrurile devin complicate.

Abdominoplastia este o operatie complexa, insa abdominoplastia postpartum iti va schimba radical viata si modul in care incepi sa te percepi! Un lucru foarte important pe care fiecare femeie trebuie sa il stie atunci cand decide sa treaca prin aceasta interventie, este ca vor urma cateva etape dupa operatie in care nu va parea totul roz.

Mamicile vor trece prin momente de regret, de deznadejde si vinovatie, insa in cele din urma se vor felicita pentru cea mai buna decizie pe care au luat-o. 

Durerea dispare, urmele se estompeaza si nimic nu se compara cu increderea pe care o recastiga in propriul corp. Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri este sa te simti bine cu tine pentru a putea fi o mama grozava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *