LIFTING DE COAPSE: cum sa obtii cele mai bune rezultate dupa interventie

Cand te gandesti la vacanta de vara, cu atat de multe tentatii si poate mai putin miscare ca de obicei, poate nu iei in calcul si kilogramele in plus care s-ar putea acumula. Sunt si pacienti care se tem ca nu vor mai putea scapa niciodata de grasimea pe care deja o au, tocmai pentru ca stratul existent continua sa creasca. Cu toate ca stilul de viata sanatos si echilibrul sunt secretul unei siluete frumoase si armonioase, pentru a putea scapa in cele din urma de excesul de grasime si excesul de piele care se acumuleaza la nivelul coapselor,  se poate apela la o procedura chirurgicala: LIFTINGUL DE COAPSE.

Ce este LIFTINGUL DE COAPSE?


Coapse frumos conturate si pielea fina si intinsa reprezinta pentru multe femei un vis frumos. Insa acesta se poate transforma in realitate cu ajutorul liftingului de coapse – o procedura recomandata atat in cazul pacientilor bariatrici care se confrunta cu un volum mare de piele inestetica in exces la nivelul coapselor – ceea ce le afecteaza atat starea de sanatate cat si mobilitatea – precum si pacientilor care au un strat de grasime si un surplus de piele care ii impiedica sa fie multumiti de aspectul acestei zone. Operatia se realizeaza in asa fel incat cictricile sa poata fi usor mascate cu ajutorul hainelor, chiar si cu ajutorul costumului de baie.

Cum te ajuta LIFTINGUL DE COAPSE?

Liftingul de coapse iti va da aripi redandu-ti increderea in propriul corp, dar iti va oferi efectiv si picioare noi.  Prin operatia de lifting de coapse vei scapa de excesul de grasime si piele din zona coapselor. Daca ai scapat recent de un numar mare de kilograme si te confrunti cu exces de piele, atunci aceasta operatie este perfecta pentru tine si chiar recomandata – pielea in exces la nivelul coapselor poate duce la complicatii, daca nu se iau masurile corecte.

Cum te recuperezi dupa operatie

Este recomandat ca o perioada de cateva saptamani dupa operatie sa stai acasa. In perioada recuperarii este nevoie sa te odihnesti astfel incat corpul sa se vindece complet. In functie de ritmul in care corpul se recupereaza, se va decide si momentul cel mai potrivit de a reluare a activitatilor (job, scoala, activitatile de zi cu zi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *