Cum eviti acumularea kilogramelor in plus dupa Body Conturing

Sunt multi pacienti care in mod gresit cred ca rezultatele operatiei de Body Conturing sunt permanente. Este si firesc sa isi doreasca sa fie asa, avand in vedere efortul financiar si disconfortului din perioada de recuperare prin care trec.

Doar ca, nu intotdeauna se intampla asa.

Metabolismul fluctueaza si doar pentru ca acum functioneaza bine, nu este o garantie ca si peste cativa ani va fi la fel daca renunti la un stil de viata activ si la nutritia echilibrata. Organismul este fragil si poate fi rapid afectat de luarea in greutate, sarcina si procesul natural de imbatranire.

In aceste conditii apare intrebarea: cum se poate preveni cresterea in greutate dupa Body Conturing?

Rezultatele unui Body Conturing pot deveni permanente. Un pacient poate mentine rezultatele si forma fizica pentru zeci de ani dupa operatie daca are grija. Din fericire, aceste rezultate pot fi pastrate cu usurinta.

Sportul, secretul unei siluete suple si un fizic sanatos

Modul in care poti pastra rezultatele operatiei estetice de remodelare corporala nu este diferit de cel in care iti mentii greutatea in mod normal. Sportul este aici un element vital pentru a-ti mentine o silueta supla si un fizic sanatos. Nu vei putea relua o activitate fizica intensa o perioada dupa interventie, insa treptat poti ajunge si acolo, daca incepi cu pasi mici si cresti gradual efortul.

O rutina de exercitii te ajuta sa iti pastrezi inima sanatoasa, formele cat mai bine definite si sa scapi de orice exces de grasime.

Ai grija ce si cat mananci

La fel ca si sportul, o dieta adecvata este esentiala pentru sanatatea fizica si emotionala si este una dintre cele mai bune metode prin care iti poti intretine noua silueta.

Cu toate ca fiecare are o combinatie specifica de nutrienti cae se potrivesc cel mai bine organismului, in general se recomanda urmarea unei diete bogata in proteine slabe, vitamine si antioxidanti si cat mai saraca in zahar si carbohidrati procesati.

Somnul, esential pentru o stare de bine

Lipsa somnului afecteaza calitatea vietii oricui, chiar si fara sa fi trecut printr-o operatie de remodelare coporala si pare sa devina o adevarata problema de sanatate la nivel global. Insa un pacient constient de consecintele pe care le poate aduce nerespectarea recomandarilor, ar trebui sa inteleaga ca are nevoie de odihna atat in perioada de recuperare, dar si dupa. Somnul contribuie la starea generala de bine, iti da energie si acceleraza metabolismul, ajutandu-te astfel sa mentii cat mai mult timp rezultatele remodelarii corporale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *