Cum arata sanii ideali

Cum ar trebui sa arate sanii unei femei pentru a fi considerati frumosi, perfecti, ideali si asa mai departe.

Frumusetea este subiectiva inclusiv atunci cand vorbim de aspectul sanilor, insa exista cateva caracteristici pe care ar trebui sa il aiba orice bust pentru a putea fi incadrat ca un bust atragator.

Doar sanii mari arata bine?

Una dintre cele mai raspandite idei preconcepute in legatura cu sanii unei femei este aceea potrivit careia doar sanii mari arata bine. Insa, de-a lungul timpului pana si ideea despre ce inseamna sani frumosi s-a schimbat. Iar pe masura ce am intrat in era digitala, idealul de frumusete se schimba din ce in ce mai des, aproape in fiecare an. Trendurile trec, apoi revin si tot asa, inclusiv in domeniul chirurgiei estetice.

Care sunt trasaturile principale ale sanilor frumosi?

Sanii pot avea o multime de forme diferite, insa cele mai multe femei isi doresc:

Daca privesti sanii ca pe un intreg din punctul cel mai inalt de unde se separa de torace spre punctul cel mai de jos, se poate exprima in procente distributia tesutului mamar pentru a vizualiza ceea ce acum se considera a fi forma ideala.

Este insa important de retinut ca la fel ca si stilul, preferintele legate de aspectul sanilor se schimba cu timpul. Ceea ce in urma cu 20 sau 30 de ani era la moda, acum este posibil sa nu mai fie de interes pentru nimeni. Distributia tesutului in proportie de 45% in partea de sus si 55% in partea de jos a sanilor este considerat a fi proportia ideala pentru ca sanul sa aiba un aspect atragator.

Ce marime are un san frumos?

Frumusetea este in ochii privitorului. Un studiu realizat in urma cu cativa ani a condus la concluzia ca preferintele personale pentru o anumita marime a sanilor, difera de la o persoana la alta, insa majoritatea prefera marimea medie a sanilor. Insa, marimea sanilor nu este atat de importanta precum este forma acestora. Iar forma sanilor depinde si ea de preferintele personale ale fiecarei paciente, dar si de aspectul general, inaltime, greutate, varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *