Beneficiile medicale ale unui lifting mamar

Cele mai multe paciente cred ca un lifting mamar este o interventie chirurgicala strict estetica, prin care sanii isi recapata pozitia, iar aspectul este vizibil intinerit.

Insa masteoplastia, asa cum mai este denumita interventia de ridicare si repozitionare a sanilor, are si beneficii importante asupra sanatatii fizice si psihice.

Liftingul mamar imbunatateste sanatatea fizica

Liftinul mamar poate fi o optiune si pentru a imbunatati sanatatea fizica si starea de bine a unei persoane. De exemplu, liftingul mamar poate preveni infectiile provocate de frecarea pielii si o igiena personala precara.  

Sunt si cazuri in care un lifting mamar poate ameliora durerile de spate si tensiunea gatului care apar din cauza sanilor lasati care au si un volum ceva mai mare.

Liftingul mamar reduce iritatiile pielii

Cand sanii incep sa isi piarda elasticitatea pielii, acestia se lasa si pielea incepe sa se frece de corp si de axila, provocand disconfort si durere atunci cand te misti.  Daca situatia scapa de sub control, pot aparea inclusiv eruptii cutanate grave si infectii.

Liftingul mamar ajuta la prevenirea problemelor de acest fel. Multe femei care s-au confruntat cu iritatii ale pielii au reusit sa scape de ele odata ce au facut un lifting mamar.  Aceasta interventie permite apoi chiar si o igiena corespunzatoare pentru ca aceste falduri dispar, iar zona de sub sani nu mai este astfel un mediu propice dezvoltari bacteriilor.

Liftingul mamar creste increderea de sine

Probabil unul dintre cele mai mari beneficii ale unui lifting mamar este increderea in ea, pe care o capata o femeie dupa interventie. Cu toate ca liftingul mamar nu mareste sanii, ii va face sa arate mai atragatori datorita ridicarii si fermitatii pe care o dobandesc acum, prin masteoplastie. Fiecare femeie care trece printr-o interventie de lifting mamar se va simti mai sexy si mai increzatoare.

Afla care sunt si beneficiile operatiei de REDUCTIE MAMARA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *