3 lucuri despre abdominopastie

Te-a luat vara pe nepregatite? Esti nevoita sa te gandesti la tot felul de metode prin care sa maschezi burtica? Pana vara viitoare ai tot timpul sa gasesti solutia potrivita! Pentru a te simti bine in costum de baie apeleaza la o solutie eficienta: abdominoplastia.

Eliminarea excesului de piele si grasime din regiunea abdominala iti va reda stima de stine si va face abomenul sa arate tonifiat si suplu. Prin eliminarea excesului de piele in combinatie cu tehnici noi de liposuctie, poti sa iti recapeti abdomenul pe care il aveai in adolescenta.

Pentru a-ti da seama daca abdominoplastia ti se potriveste cu adevarat,  iata 3 lucruri mai putin stiute despre aceasta procedura pe care este bine sa le afli.

 Cicatricea

Orice operatie presupune si o cicatrice. Insa nu orice cicatrice inseamna ca trebuie sa fie vizibia. Cicatricea care ramane in urma unei abdominoplastiei va fi plasata astfel incat sa poata fi acoperita cu ajutorul lenjeriei si hainelor. Este atat de discret localizata incat nimeni nu va sti ca ai trecut prin aceasta interventie.

Liposuctia

Abdominoplastia inseamna eliminarea excesului de piele de pe abdomen dupa slabirea masiva. Insa multor pacienti li se recomanda sa combine interventia si cu liposuctie. In acest fel, pacientul scapa si de excesul de grasime. Unul dintre avantajele combinarii celor doua proceduri este ca te vei recupera in acelasi timp.

Recuperarea

Unul dintre lucrurile pe care fiecare pacient trebuie sa le stie inca de la inceput este legat de pregatirile pentru perioada de recuperare. Abdominoplastia este o interventie invaziva, asadar este nevoie de o perioada mai lunga pentru recuperare. Va trebui sa iti stabilesti din timp un concediu de odihna de cel putin 2 saptamani, pentru a te putea recupera dupa interventie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *