Implanturile mamare si vacanta de vara. MUST READ!

Pentru ca tot este vara si gandul ne este in vacanta, mult mai mult decat la job sau la alte obligatii care tin de noi, iti propun ca inainte sa iti faci bagajul si sa pleci intr-o bine meritata escapada sa citesti si cateva randuri interesante despre implanturile mamare.  Articolul urmator este informativ si le priveste pe cele care au recurs deja la o operatie de augmentare mamara. La fel de folositor le va fi si celor care au in plan o operatie de marire a sanilor in viitorul apropiat.

Vei descoperi cateva informartii utile despre modul in care sanii tai mariti cu ajutorul protezelor mamare vor fi sau nu afectati de anumite situatii sau locuri prin care vei merge. Multe femei se gandesc ce se intampla cu forma sanilor lor odata ce acestia sunt expusi la anumite situatii, unele chiar extreme. Aceste temeri incep sa isi faca cu atat mai mult simtita prezenta pe masura ce urmeaza o plecare in vacanta, intr-un loc nou, adica urmeaza o schimbare a mediului cu care corpul cu noile ajustari nu era familiarizat pana acum.

Ce se intampla cu implanturile mamare atunci cand pleci intr-un loc cu temperaturi extrem de mari/mici?

Cand vine vorba de fluctuatii mari de temperatura, este bine de stiut ca implanturile mamare pot tolera mult mai bine temperatruile extreme, spre deosebire de restul corpului. De exemplu, punctul de topire al siliconului este la 200 de grade Celsius.

Cu alte cuvinte, daca te afli intr-un loc in care temperaturile extreme ar periclita integritatea implanturilor, asta inseama ca este atat de cald sau de frig incat corpul tau ar fi in pericol intai si intai. Pe scurt, esti in sigurata si atunci cand te afli pe skiuri, pe cele mai inalte partii din lume, dar la fel de in siguranta esti si la spa sau la alte tipuri de tratamente termale cu care vrei sa te rasfeti in vacanta.

Ce se intampla cu implaturilele mamare la o altitudine mare?

Atunci cand esti in avion, iti vei da seama ca presiunea aerului este mai mica decat pe pamant. Ai avut probabil ocazia sa vezi ca o punga de chipsuri luata in avion este pe cale sa explodeze, acest lucru datorandu-se diferentei de presiune a aerului din interior fata de presiunea aerului din cabina avionului.

Poate ai fost tentata pana acum sa crezi ca acelasi lucru s-ar intampla si cu implaturilele mamare (si nu este de mirare, pentru ca exista foarte multa informatie falsa/incorect documentata pe acest subiect). Insa din fericire nu aceasta este realitatea. Implanturile mamare se extind ușor (la fel ca și celulele din propriul corp), iar unele femei au spus chiar ca au simțit „senzatii ciudate” dupa ce au zburat din cauza moleculelor de gaz care se extind intre implant si buzunarul de la piept. Acestea fiind spuse, este un fenomen rar si nu va afecteaza in niciun fel sanatatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *