Augmentarea mamara: sfaturi pentru o experienta noua si in siguranta

Atunci cand te decizi sa faci o operatie de augmentare marara esti in al noulea cer, iar entuziasmul cu siguranta atinge cote nebanuite.

Insa, inainte de a grabi lucrurile, sunt cateva recomandari post-operatie pe care trebuie sa le iei in considerare. Acestea te ajuta sa te pregatesti de operatie si intrega experienta noua prin care treci sa se desfasoare in siguranta si cu cele mai bune rezultate.

Documenteaza-te

Inainte sa te gandesti macar la o operatie de marire a sanilor este important sa te documentezi. Primul pas este sa gasesti un chiurg estetician bun si empatic, sa programezi o consultatie, sa ii ceri informatii, sa vezi si alte poze cu rezultatele muncii sale. Facand aceasta documentare, stand de vorba cu un specialist, informandu-te din surse sigure vei incepe sa intelegi mai bine tot procesul si care sunt masurile de siguranta ale procedurii.

Nu te grabi

Chiar daca acum ai toate informatiile, nu va trebui sa iei o decizie imediat. Poti sa iti mai iei timp, sa analizezi si sa studiezi cat mai bine optiunile. Gandeste-te la tot ce ai aflat despre interventie si asteapta pana cand te simti pregatita sa programezi operatia.

Intelege in intregime intreaga procedura

Nu lasa pe nimeni sa puna presiune pe tine pentru a lua o decizie care iti afecteaza corpul si siguranta.

O componenta importantă a sigurantei unei operatii estetice este deplina intelegere a procedurii. Dupa ce te-ai documentat si ai facut programarea operatiei, chirurgul va trebui sa explice pas cu pas ce se intampla si cum se va desfasura procedura. Vei sti tot, de la forma si marime la operatie in sine si recuperare.

Nu trata superficial interventia

O operatie de marire a sanilor este ceea ce este – o operatie. Tocmai din acest motiv, trebuie sa o consideri un eveniment important care iti va influenta viata. Poate fi o experienta minunata daca iti iei suficient timp de gandire si de decizie. Acorda toate seriozitatea operatiei de marire a sanilor la fel cum trebuie sa faci cu orice alta operatie si in acest fel te vei bucura de cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *