Cate kilograme poti slabi cu ajutorul liposuctiei

Liposuctia este deseori vazuta ca o solutie pentru ajunge la dimensiunile mult visate. Pana la urama, aceasta procedura presupune aspirarea grasimii din zonele cu probleme, asadar de ce nu te-ai gandi la ea ca la o solutie pentru a slabi? Una dintre cele mai frecvente intrebari care circula este exact aceasta: cate kilograme pot slabi in urma liposuctiei?

DAR..cu toate ca prin liposuctie poti ajunge la un fizic mai atragator, aceasta nu este o solutie de slabire pe termen lung.

Beneficiile liposuctiei

Exista mai multe tipuri de liposuctie, una dintre cele mai cerute si pe care o recomand fiind vibroliposuctia.

Liposuctia este o metoda frecventa de eliminarea a grasimii.  Exista cateva beneficii importante pe care le aduce aceasta procedura. Acestea variaza in functie de motivele pentru care un pacient opteaza pe liposcutie.  Printre ele se numara:

De ce liposuctia nu trebuie folosita ca metoda de slabire

In mod evident liposuctia nu este o solutie pentru cei care sufera de obezitate. Dar sa vedem cate kilograme poti da jos in mod real in urma unei proceduri de acest fel. In general, se pot elimina intre 2-10% din grasimea corporala, in functie de zonele din care sunt aspirate celulele adipoase si cata grasime se elimina astfel. Eliminarea unei cantitati mai mari de grasime decat aceasta nu este cosiderata sigura, pentru ca poate creste riscul aparitiei unor complicatii.

Este de asemenea important de stiut ca liposuctia nu este conceputa ca o optiune de slabire. Fiecare candidat care intentioneaza sa apeleze la aceasta procedura, trebuie sa stie ca pentru a mentine rezultatele pe termen lung sunt esentiala anumite schimbari in stilul de viata, precum o dieta adecvata si sport regulat.  Iar aceste schimbari trebuie privite ca angajamente pe viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *