Remodelarea corporala dupa slabirea masiva: starea de sanatate iti influenteaza succesul

Pentru femeile si barbatii care s-a luptat cu un exces mare de kilograme, eliminarea acestora reprezinta o mare realizare. Fie ca ai atins greuatea ideala printr-o dieta sanatoasa si sport sau prin operatie bariatrica sau printr-o combinatie intre cele doua, ar trebui sa ai toate motivele sa te mandresti cu noul tau corp.

Totusi, nu toata lumea poate sa isi expuna noile forme, atat timp cat exista un exces inestetic de piele si depozite de grasime care rezista mult timp dupa ce ai atins greutatea ideala.

Cu ajutor suplimentar obtinut prin operatiile de remodelare corporala dupa slabitea masiva, ar trebui să poti vezi succesul cu ochii. Pentru ca o stare de sanatate excelenta este cheia pentru a avea succes in toate aspectele vietii tale.

Corpul dintre faldurile de piele

Pentru multe persoane care au atins greutatea ideala prin slabirea considerabila, sunt de fapt doua corpuri in unul singur. Primul este cel nou, mai subtire – cel pe care l-ai obtinut prin slabire si al doilea –un corp greoi care se pare ca este bine ascuns intre faldurile de piele.

Faldurile in exces ale pielii si ale tesutului gras sunt destul de frecvente in randul pacientilor cu pierderea in greutate si pot ascunde adevaratele rezultate, facandu-te sa te simti ca nu ai facut de fapt mare lucru.

Remodelarea corporala pentru pacienti dupa slabirea in greutate

Dupa slabirea in greutate, pacientii pot atinge cea mai buna forma doar in urma unei combinatiii de proceduri de remodelare corporala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *