FAQ: Total Body Lifting. Cat de potrivita este procedura pentru mine

Cunoscuta si ca abdominoplastia circumferentiala, procedura Total Body Lifting se adreseaza intregului corp. Aceasta procedura schimba radical viata pacientilor care au fost obezi sau avut probleme cu greutatea in trecut si acum se confrunta cu excesul de piele.

Un lucru pe care aproape nimeni nu il spune atunci cand scapi de kilogramele in plus este acela ca pielea nu va reveni la forma initiala, asa cum ti-ai dori tu sau cum te-ai fi asteptat.

Pacientii care slabesc masiv raman cu un exces mare de piele pe care doar abdominoplastia nu il poate elimina. In cazul excesului de piele, cand este multa piele lasata care invaluie toate portiunile corpului, Total Body Lift poate fi cea mai buna abordare.

Sunt multi factori care provoaca pielea lasata. Pe langa slabirea unui numar mare de kilograme, varsta si factorul genetic joaca un rol imporant. Oamenii au cantitati diferite de colagen si elastina in piele si aceste doua elemente dau elasticitatea pieleii.  Unele persoane pot avea o cantitate mai mica si odata cu varsta cu totii pierdem din cantitatile de colagen si elastina.

Total Body Lifting este procedura care face ceea ce nu pot face dieta si sportul. Este o modalitate in care corpul poate fi remodelat astfel incat rezultatul sa fie cu adevarat spectaculos. In multe cazuri, simultan cu aceasta procedura poate fi necesara si liposuctia. Aceasta ajuta la personalizarea rezultatelor si la eliminarea completa a depozitelor de grasime care nu au disparut prin adoptarea unui stil de viata sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *