Cum sa ai brate frumos conturate cu ajutorul brahioplastiei

Ce au in comun Jennifer Aniston, Michelle Obama si Jessica Biel? Pe langa faima, toate aceste femei celebre si-au dorit sa aiba si brate mai frumos conturate.

Bratele sculptate sunt dorinta a multor femei, dar nu toate reusesc sa obtina ceea ce isi doresc cu ajutorul sportului. 
De multe ori, ca urmare a pierderii unui numar mare de kilograme sau a unei greutati fluctuante, dar si ca urmare a procesului de imbatranire,  se formeaza ceea ce numim “aripi de liliac”.

Care este rolul brahioplastiei

Liftingul de brate sau brahioplastia reduce pielea in exces, intareste tesutul care defineste forma bratului si reduce depozitele de grasime din partea superioara a bratului. Fara indoiala,  multi pacienti sunt preocupati de cicatricea care ramane, dar acestora vreau sa le spun ca abordarea mea este una extrem de precisa, astfel incat incizia sa se faca pe partea interioara a bratului. In plus, pacientul primeste toate informatiile necesare pentru a se recupera cat mai bine dupa interventie.

Liftingul de brate iti va creste increderea de sine si in acelasi timp iti va oferi mai multe optiuni vestimentare. Nemultumirile legate de aspectul bratelor pot afecta serios stilul de viata. Odata ce bratele incep sa isi schimbe forma, sa isi piarda fermitatea, iar inesteticele aripioare sa isi faca aparitia cele mai multe femei renunta sa mai poarte haine sau costumele de baie care lasa aceasta zona la vedere si aleg doar acele tinute cu maneca lunga.

Brahioplastia iti permite sa iti traiesti viata asa cum iti place si datorita bratelor frumos conturate. Primul pas este sa te programezi pentru o consultatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *