Vibrolipoaspiratia, secretul unui corp frumos sculptat

Vibrolipoasiratia este o metoda chirurgicala de indepartare a grasimii in exces. Procedura este una dintre cele mai eficiente, mai putin traumatica si cu rezultate exceptionale.

Sculptarea corporala sau remodelarea corporala nu inseamna slabire.  Este esential sa se faca distinctie intre aceste doua aspecte. Sculptarea presupune eliminarea grasimii, ceea ce inseamna indepartarea in mod strategic a grasimii de pe anumite parti ale corpului care nu a putut fi eliminate prin dieta si sport.

Vibrolipoaspiratia a revolutionat modul in care excesul de grasime de pe partile afectate este indepartat.

Acest lucru se datorează faptului că vibrolipoaspiratia folosește tehnologii și procese de ultimă generație pentru a oferi rezultate uimitoare. Dacă esti în căutarea celor mai noi si mai performante metode de sculptură corporală, cu siguranta vrei sa afl mai multe informații despre această procedură incredibilă.

Cum arata rezultatele dupa VIBROLIPOASPIRATIE

In urma vibrolipoaspiratiei, pacientul atinge rezultatele dorite, pielea este mai finala, iar umflaturile si complicatiile sunt reduse. Este afectata doar grasimea care este eliminate.  Rezultatul final: aspect natural si fin, asa cum isi doreste fiecare pacient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *