Cum te reseteaza complet procedurile de remodelare corporala dupa slabirea masiva

Slabirea unui numar mare de kilograme reprezinta un moment important in viata oricarei persoane care s-a luptat cu obezitatea. Tocmai de aceea, continuarea luptei pana la victoria finala este importanta, pentru ca pielea in exces care ramane dupa ce kilogramele dispar, ramane in continuare o provocare. Exista cateva argumentele care vin sa ii convinga pe cei care inca mai au dubii, ca procedurile de remodelare corporala dupa slabirea masiva le va reseta complet viata.

Mai mult decat se poate vedea

Efectele pielii in exces dupa slabirea masiva nu sunt doar de ordin estetic. Pielea lasata poate provoca disconfort, afecteaza imaginea despre propriul corp, are impact major asupra starii de sanatate si te poate face sa te simti descurajat in ciuda rezultatelor la care ai ajuns.

Cum ajuta remodelarea corporala

Medicul estetician are rolul de a fi un bun ghid pe tot parcursul acestei calatorii, ajutand pacientul sa aleaga setul de proceduri de remodelare corporala cel mai potrivit.  Dupa slabirea masiva, pentru unele paciente se potriveste un lifting mamar, alti pacienti au nevoie de abdominoplastie, brahioplastie sau un lifting de coapse, altii vor trebuie sa opteze pentru o combinatie de mai multe proceduri.

O stare de bine

Pacientii care aleg sa treaca si prin procedurile de remodelare corporala dupa slabirea considerabila in greutate, vor ajunge sa experimenteze cat mai curand o crestere semnificativa a increderi de sine, vor avea o stare de spirit mult mai buna si vor simti o imbunatatire a calitatii vietii, toate acestea ajutandu-i sa atinga succesul profesional si social.

Alege momentul potrivit

Pentru a maximiza rezultatele, planifica operatiile de remodelare corporala dupa ce ai atins greutatea ideala si aceasta s-a stabilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *