Pielea lasata si solutia corecta

Este abdominoplastia solutia potrivita pentru tine? Pacientii trebuie sa stie ca abdominoplastia nu este o operatie de slabire, asadar este nevoie sa fi atins greutatea ideala pentru a fi un bun candidat pentru aceasta interventie.

Abdominoplastia se adreseaza micilor depozite de grasime si in acelasi timp pielii lasate. Acestea se pot realiza prin procedura liposuctiei care se efectueaza in acelasi timp, pentru a scuti timpul de recuperare si resurse.

Liftingul corporal poate fi combinat cu procedura de abdominoplastie pentru a duce la cele mai bune rezultatate.

Mamicile care vor sa scape de excesul de piele de pe abdomen si de sanii lasati si lipsiti de fermitate dupa sarcina pot combina augmentarea mamara cu abdominoplastia, iar acest lucru inseamna doua obiective atinse cu succes si o singura perioada de recuperare.

Pielea lasata si in exces dupa slabirea masiva in greutate sau dupa sarcina este o problema comuna in randul pacientlor. Insa, datoria optiunilor existente si progresului in domeniul chirurgiei plastice, abdominoplastia poate fi o procedura personalizata pentru a se potrivi nevoilor fiecarui pacient.

Atat femeile cat si barbatii isi pot atinge obiectivele de ordin estetic obtinand un abdomen mai suplu, mai plat si mai ferm, in timp ce este eliminat excesul de piele lasata.

Abdominoplastia rezolva problema pielii lasate si in acelasi timp poate intari muschii abdominali daca este necesar.

Remodelarea corporala ajuta!

Daca vrei sa iti imbunatatesti aspectul fizic dupa slabirea in greutate sau dupa o sarcina dificila, pe parcursul careia ai acumulat multe kilograme in plus, remodelarea corporala ajuta!  Abdominoplastia se poate realiza in combinatie si cu alte proceduri de remodelare corporala pentru a se elimina pielea lasata si pentru a se obtine un aspect general armonios conturat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *