Am nevoie de lifting de brate sau de liposuctie?

Aspectul bratelor tale in partea superioara a acestora te nemultumeste profund? De multe ori, aceste “aripi de liliac” ajung sa compromita aspectul intregului corp. Daca ai pierdut de curand si un numar semnificativ de kilograme este foarte posibil ca pielea lasata de pe brate sa fie o reala problema pentru tine. Iar problema excesului de piele ramas dupa slabirea masiva este una frecventa.

Vestea buna este ca aceste probleme de ordin estetic se pot remedia.

Procedurile chirurgicale de remodelare corporala precum este si liftingul de brate sau brahioplastia si liposuctia  sunt facute sa ajute pacientii sa aiba acele brate frumos conturate si atragatoare pe care si le doresc.

Grasimea sau pielea in exces: care este problema

Daca este mai potrivita liposuctia sau daca liftingul de brate este procedura potrivita depinde de natura problemei: pielea in exces, grasimea sau ambele?

In timpul primului consult, vom evalua bratele pentru a determina exact care este excesul de grasime si a vedea exact calitatea pielii. In urma consultului, pacientul afla daca are nevoie de brahioplastie sau de liposuctie in zona bratelor, pentru a obtine rezultatele dorite.

Scenariul #1: Exces de grasime

Daca pacientul se confrunta cu depozite de grasime in exces in zona superioara a bratelor, inseamna ca pielea de pe brate este inca ferma si elastica, iar in acest caz liposuctia este procedura indicata.

Secretul unui rezultat excelent este chiar calitatea pielii care are un tonus bun si se poate contracta usor pe brate dupa eliminarea grasimii. Rezultatul liposuctiei corect realizate: un contur al bratelor fin si elegant.

Liposuctia in regiunea bratelor necesita in jur de o saptamana, timp de recuperare.  Cicatricile sunt putin vizibile si n-ar trebui sa fie un impediment pentru a lua o decizie inspirata.

Scenariul #2: Exces de grasime si piele lasata

Daca pacientul are depozite de grasime in exces si piele lasata pe brate, atunci liftingul de brate este cu siguranta cea mai buna solutie. Aceasta procedura se va combina cu liposuctia tocmai pentru a elimina si excesul nedorit de grasime. Rezultatul este realmente uluitor: brate superb sculptate si piele ferma.

Liftingul de brate necesita in mod normal un timp de recuperare de doua saptamani. Cicatricea ramasa in urma inciziei se va estompa considerabil in timp si va deveni aproape insesizabila.

Asadar, daca forma si conturul bratelor te nemultumesc, indemnul meu este sa programezi o consultatie  chiar acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *