Total Body Lifting: mai mult decat o abdominoplastie

Una dintre cele mai importante misiuni ale un medic estetician este aceea de a se asigura ca pacientii sai sunt bine informati.

Total Body Liftingul si abdominoplastia sunt probabil doua dintre operatiile chirurgicale despre care apar tot felul de confuzii. Motivul: sunt cumva similare, dar in mod cert, exista diferente majore.

In primul rand Total Body Lifting este o procedura mult mai invaziva decat abdominoplastia. Aceasta procedura este recomandata pacientilor care au trecut printr-o pierdere drastica in greutate si au suferit schimbari majore la nivelul corpului.

Ce este Total Body Lift?

Total Body Liftingul este o combinatie de proceduri care elimina pielea lasata si in exces din diferite zone ale corpului. Desigur, alegerea procedurilor depinde in mod semnificativ de pacient si de obiectivele sale.

Printre cele mai comune proceduri de lifting corporal total se numara:

Cine este candidatul ideal pentru Total Body Lifting?

Sunt multe categorii de pacienti care pot benefica de un lifting corporal total. Persoanele care au trecut prin schimbari radicale in greutate in urma operatiei de micsoarare a stomacului. De asemenea cele care au pierdut kilogramele in mod natural – ne referim la un numar semnificativ de kilograme, de ordinul zecilor sau femeile dupa sarcina.

In urma primului consult medical se vor determina exact zonele care au nevoie de interventie si procedurile potrivite,  personalizate in functie de pacient.

Consideri ca esti un bun candidat pentru Total Body Lifting? Te astept la o consultatie si vom stabi impreuna care sunt pasii urmatori ce trebuie facuti pentru a-ti putea atinge obiectivele pe care ti le-ai propus.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *