Cum complimenteaza LIPOSUCTIA cele 3 tipuri de silueta

Liposuctia este o buna optiune de a imbunatati conturul corporal. Procedura se adreseaza depozitelor de grasime localizata care ramane, in ciuda eforturilor de a scapa de ea (dieta, sport).

Prin eliminarea grasimii si sculptarea noilor forme, liposuctia poate imbunatati considerabil proportiile corpului. Si aspectul general, indiferent de forma siluetei.

Silueta CLEPSIDRA

Liposuctia poate complimenta foarte bine silueta clepsidra. Daca acumulezi grasime in zona abdominala si se deformeaza forma naturala a corpului, liposuctia poate elimina aceasta grasime din zona taliei. Astfel, proportiile din zona taliei vor deveni mai frumoase.

Silueta PARA

Persoanele care au silueta in forma de para sunt de regula mai solide in partea de jos si mai subtiri in partea superioara a corpului. De cele mai multe ori, acestea considera ca proportiile nu sunt echilibrate. Asa ajung sa isi doreasca sa scape de grasimea care este localizata in partea inferioara a corpului, pentru a se bucura de o silueta mai subtire. Liposuctia poate fi o solutie ideala pentru subtierea coapselor si a soldurilor si a crea o silueta mult mai bine proportionata.

Silueta MAR

Asa cum sugereaza si denumirea, silueta mar inseamna mai mult volum in partea superioara si forme mai suple, in partea de jos a corpului. Persoanele care au trecut printr-o pierdere semnificativa in greutate pot avea in multe cazuri silueta mar, datorita grasimii stocate care ramane in zona abdominala si pe brate. Prin subtierea abdomenului, a bratelor, a partii superioare a spatelui, liposuctia poate imbunatati aspectul corporal in zona superioara, ceea ce duce la forme mai bine proportionate.

Persoanele care au silueta mar si au slabit un numar mare de kilograme, pot opta pentru o combinatie de proceduri, de exemplu liposuctie si abdominoplastie. Aceasta combinatie de proceduri ajuta atat la imbunatatirea aspectului abdomenului, dar imbunatateste tot conturul corporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *