4 mituri despre REMODELAREA CORPORALA, dupa slabirea masiva, si adevarul din spatele lor

Remodelare corporala dupa slabirea masiva reprezinta un segment din domeniul chirurgiei plastice care se afla intr-o continua evolutie.

Cele mai recente tehnici disponibile permit rezultate de-a dreptul uluitoare.  Acest lucru nu a impiedicat insa aparitia unor mituri care circula si pe care multi pacienti sunt tentati sa le creada. Corecta documentare insa este foarte importanta, pentru ca doar astfel, fiecare poate decide ce este mai bine pentru el.

Acestea sunt cateva dintre miturile de care se “lovesc” pacientii atunci cand vine vorba de procedurile de remodelare corporala.

#1 Vibrolipoaspiratia este echivalenta cu slabirea in greutate

Nu, vibrolipoaspiratia nu este o alternativa pentru slabit. In realitate, pacientii ideali pentru cele mai multe dintre procedurile de body conturing sunt cei care si-au mentinut greutatea, prin dieta si sport, dupa ce au slabit. Vibrolipoaspiratia este o solutie excelenta de a elimina grasimea din anumite zone, rezistenta la intregul proces de slabire.

#2 Remodelarea corporala te ajuta sa scapi de celulita

Din pacate, aceasta lucru este total fals. Celulita provine din tesutul conjunctiv fibros chiar sub piele si nu este in mod specific rezultatul excesului de grasime. Pentru celulita exista insa alte tratamente care dau rezultate.

#3 Remodelarea corporala previne acumularea de kilograme

Procedurile de remodelare corporala nu reprezinta o certitudine ca pacientul nu se poate ingrasa la loc. In timp ce tratamentele indeparteaza sau micsoreaza celulele adipoase dintr-o zona vizata, alte celulele raman si se pot mari odata cu creșterea in greutate. Pentru a mentine rezultatele, pacientii ar trebui sa urmeze un regim sanatos de exercitii si dieta.

#4 Rezultatele procedurilor de remodelare corporala sunt temporare

Perioada de timp in care rezultatele se mentin variaza de la pacient la pacient. Stilul de viata poate face diferenta. Pacientii care adopta un stil de viata sanatos, dupa aceste proceduri, vor continua sa se bucure de rezultate mult timp, atat timp cat nu se abat de la noul program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *