fbpx

Augmentare mamara

Redefinește-ți feminitatea, bucură-te de un bust perfect!

Pentru fiecare femeie, sânii joacă un rol important în definirea propriei identități, sunt expresia feminității, a senzualităţii şi a sexualităţii
deopotrivă.

Un aspect armonios al sânilor și un bust generos te vor face să fii încrezătoare în propriile atuuri și mulțumită de felul în care arăți.

Augmentarea mamară este una dintre cele mai solicitate
intervenții la ora actuală.

Multe femei aleg să îşi mărească sânii atât din motive estetice, dar și pentru a se simți mai confortabil cu mărimea și forma acestora.

Când sânii tăi vor arăta atât de bine, vei fi nerăbdătoare să îmbraci costumul de baie sau să te afişezi în ținute provocatoare, aşa cum ai visat întotdeauna!

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Augmentare mamara

Prin augmentarea mamară se refac forma și volumul sânilor după scăderea în greutate, după sarcină, din cauza trecerii timpului, se poate obține o formă mai rotunjită a sânilor ori se corectează asimetriile. Rezultatul este vizibil imediat. Pacienta își recapăta confortul psihic, devenind mai încrezătoare în atuurile sale și își redescoperă feminitatea!

Mamoplastia de augmentare sau mărirea sânilor se realizează prin plasarea unor implanturi de silicon sub glanda mamară sau sub muşchiul pectoral, cu scopul de a accentua sânii mici, de a corecta asimetriile acestora sau de a restaura consistenţa lor.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal, durata unei intervenții chirurgicale de augmentare mamara este de aproximativ de 70 minute.

Operaţia necesită anestezie generală.

În primele ore după trezire, unele paciente pot manifesta următoarele efecte secundare: răguşeală, dureri de cap, ameţeală, greaţă, dureri musculare, oboseală. Aceste efecte se diminuează pe măsură ce anestezicele sunt eliminate din corp.

După operaţie se recomandă purtarea unei bustiere, pentru a realiza o poziţionare corectă a sânilor pe perioada convalescenţei şi pentru a menţine simetria şi compactarea acestora.

Este indicat ca pacienta care a suferit o astfel de intervenţie să urmeze sfaturile chirurgului şi să aibă alături un membru al familiei, pentru ajutor şi însoţire la controale. De obicei, activitatea se poate relua după 2-3 zile, dar se recomandă evitarea solicitării braţelor. Totodată, pacienta trebuie să se odihnească şi să evite ridicarea greutăţilor, aplecarea sau alte activităţi obositoare, ce pot provoca disconfort şi pot întârzia vindecarea.

Expunerea la soare este contraindicată, din cauza reacţiilor adverse pe care le-ar putea determina. Medicul chirurg va oferi toate informaţiile cu privire la această perioadă.