Labioplastie

Cea mai intalnita forma de rejuvenare intima

Operația de labioplastie este o procedură comună în rândul femeilor ce își doresc rejuvenare intima. Intervenția chirugicala presupune reducerea dimensiunii labiilor mici, adică cele două porțiuni de piele localizate la intrarea vaginală.

O intervenție chirurgicală de labioplastie redă confortul și încredere. Pe lângă disconfortul fizic, a avea labii supradimensionate poate provoca efecte psihologice semnificative. Multe femei cu hipertrofie sau asimetrie a labiilor mici raportează că se luptă cu lipsa increderii in propria persoana si anxietatea.  

O labioplastie vă poate face să vă simțiți confortabil atunci cand purtati haine mulate pe corp, pantaloni de yoga sau un costum de baie. De asemenea, vă poate îmbunătăți considerabil viața sexuală și încrederea în sine. Pentru multe femei, labioplastia poate îmbunătăți aspectul labial și poate oferi, de asemenea, îmbunătățiri psihologice și funcționale.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Labioplastie

Operația de labioplastie este adesea finalizată în mai puțin de o oră, deci este o procedură în ambulatoriu. Vă veți putea întoarce acasă imediat după tratament. Înainte de a începe procedura, se va aplica anestezie locală sau generală pentru a ne asigura că nu simțiți niciun disconfort. 

Deși rezultatele finale vor fi vizibile la câteva luni după intervenția chirurgicală, majoritatea pacienților se pot întoarce la muncă sau își pot relua activitatea zilnică după aproximativ 2-5 zile.

Cui îi este recomandată labioplastia?

Aceasta procedura chirurgicala este recomandata femeilor care intampina probleme datorate dimensiunii labiilor mici (inconfort in timpul actului sexual, dureri, iritatii, mancarimi). De asemenea procedura se impune in cazul corectarii asimetriei dintre cele doua labii.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Operaţia durează aproximativ 2 ore.

Operaţia necesită anestezie generala.

Dupa ce va trece efectul anesteziei va aparea un usor disconfort.  Recuperarea dureaza pana la 2-3 saptamani

Scoaterea firelor se face la 7 – 14 zile postoperator.

Complicaţiile specifice ce pot aparea postoperator sunt: reacţii alergice, hemoragii, infecţii, tromboze (astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge). Sub atentă supraveghere medicală, acestea sunt controlabile şi nu prezintă un factor de risc major.

Va fi necesara pastrarea zonei intime curate, lenjeria sa fie usoara si comoda.